Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Ξεπέρασε τους Ιεχωβάδες η προπαγάνδα του Σηφουνάκη υπέρ του ΙΣΛΑΜ!!!Ως γνωστόν, στη χώρα μας το σύνταγμά μας, είναι υπέρ της ελευθερίας στους πολίτες της να λατρεύουν όποιον Θεό θέλουν και να ακολουθούν όποια θρησκεία θέλουν.
Απαγορεύεται ο προσηλυτισμός, αυστηρά και δια ροπάλου. Είναι γνωστές εξάλλου οι δεκάδες δίκες κατά των Ιεχωβάδων τα προηγούμενα χρόνια, με την κατηγορία του προσηλυτισμού.
Έρχεται λοιπόν ένας βουλευτής, υπουργός, ένας
δημόσιος άντρας τέλος πάντων της πατρίδας μας και με περίεργο τρόπο, στα όρια του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ, σχεδόν προτρέπει τους συμπολίτες του να αλλάξουν θρησκεία και από χριστιανοί να γίνουν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ με το δόλωμα ....να έχουν φοροαπαλλαγές!!!
Μέσα σε αυτή τη τρελή οικονομική κρίση πήγε να χαρίσει 80% πρόστιμα στους Μουσουλμάνους!!!
Και κανένας εισαγγελέας δεν συγκινείται!
Είναι ή δεν είναι προπαγάνδα υπέρ του ΙΣΛΑΜ αυτή η τροπολογία που πήγε να καταθέσει ο Σηφουνάκης;
Θα την εκμεταλλεύονταν ο κάθε θρησκευτικός ηγέτης στην περιοχή της Θράκης για να προσηλυτίζει τους χριστιανούς υπέρ του ΙΣΛΑΜ;
Από πότε η Ελλάδα έγινε ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ κράτος και ξεχωρίζει ο νόμος τους πολίτες του;

Α.Κ.Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στο έγγραφο του κ. Οσμάν -που ας σημειωθεί ότι είναι Εκπρόσωπος του Λαού στο Κοινοβούλιο-, βλέπουμε ότι αναφέρεται σε «λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος που είχαν ως αποτέλεσμα την εξ ανάγκης, κατασκευή αυθαιρέτων κατοικιών, για κάλυψη στεγαστικών αναγκών της μειονότητας…
Με την παρούσα τροπολογία ζητείται η θέσπιση του θετικού μέτρου της Σύνδεσμοςκαταβολής ποσοστού 20% του ενιαίου ειδικού προστίμου».
Δηλαδή αγαπητοί φίλοι, ο ανεκδιήγητος κ. Οσμάν, ζητάει ΜΟΝΟ για την μειονότητα της Θράκης, να καταβάλουν ΜΟΝΟ το 20% του επιβαλλόμενου προστίμου. Προωθεί δηλαδή … σε μια περίοδο που όλοι οι Ελληνες υπόκεινται μια απίστευτη φοροεπιδρομή, την ΕΚΠΤΩΣΗ 80% για τα πρόστιμα που αφορούν ΜΟΝΟ τη μειονότητα !!!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: