Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΗΠΑ: ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ





ΗΠΑ: ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===================

Διαβάζουμε στο ιστολόγιο “Κόκκινος ουρανός”: 

“Εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικάνοι συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου στην Ουάσιγκτον για την 40η εκδήλωση “March for Life” (“Πορεία για την Ζωή”) για να διαδηλώσουν κατά των αμβλώσεων. Η φετινή εκδήλωση συνέπεσε με την επέτειο της διαβόητης απόφασης “Roe κατά Wade” του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, που νομιμοποίησε τις εκτρώσεις πριν από 40 χρόνια.

Παρά τις συνθήκες παγετού και το πυκνό χιόνι, υπήρχε ένα τεράστιο πλήθος απλωμένο παντού, στο οποίο υπήρχαν κυρίως νέοι άνθρωποι γεμάτοι ενθουσιασμό για την υπεράσπιση του αγέννητου και το μέλλον της οικογένειας. Μια πραγματική θάλασσα από σημαίες και πανώ από διάφορες ομάδες από όλη την Αμερική σκέπασε το National Mall από το απόγευμα της Παρασκευής.

Καθώς η τεράστια ανθρωποθάλασσα έφτανε μέχρι το Καπιτώλιο στα σκαλιά του Ανώτατου Δικαστηρίου, (στην συγκλονιστική φωτογραφία μία γυναίκα αφήνει στα σκαλιά καλτσάκια) τα μέλη της Αμερικανικής Εταιρείας για την Υπεράσπιση της Παράδοσης, της Οικογένειας, και της Ιδιοκτησίας (TFP) βάδισαν με κόκκινες κορδέλες, ενώ κοντά ήταν μια μπάντα με γκάιντες και τύμπανα που ενθάρρυνε το πλήθος. Διεθνείς αντιπροσωπείες της TFP από το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Ιταλία εντάχθηκαν στην πορεία.

Ο πρόεδρος του “Pro-life Caucus” του Λευκού Οίκου, Chris Smith, στην ομιλία του μίλησε για την "τρομακτική κληρονομιά" της Roe κατά Wade μετά από 40 χρόνια, με 55 εκατομμύρια αμβλώσεις - «ένας απολογισμός νεκρών, που ισοδυναμεί με το συνολικό πληθυσμό της Αγγλίας».

Προσέξτε τους αριθμούς.

Μισό εκατομμύριο - στην πλειοψηφία τους νέοι - συμμετέχουν στην πορεία κατά των εκτρώσεων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Ποια δημοσιότητα δόθηκε στο γεγονός από τα ΜΜΕ την ώρα που γίνεται τόσος θόρυβος για τη χειροτονία γυναικών και το γάμο ομοφυλοφίλων και άλλα παρόμοιας φύσεως θέματα που υποστηρίζονται από περιθωριακές μειοψηφίες;

Οσο για τις καιρικές συνθήκες κυμαίνονται γύρω από το μηδέν! Και όμως! Δεν απουσίασαν από το προσκλητήριο μισό εκατομμύριο άνθρωποι.!

Προσέξτε επίσης τον αριθμό των εκτρώσεων που έγιναν στις ΗΠΑ τα τελευταία σαράντα χρόνια όταν νομιμοποιήθηκαν οι εκτρώσεις: 55 εκατομμύρια έμβρυα (δηλαδή ίσος με τον πληθυσμό της Μ. Βρετανίας),  θανατώθηκαν με τις πιο φρικαλέες μεθόδους που αν χρησιμοποιούνταν για τη θανάτωση σκύλων ή γάτων λ.χ. θα πήγαιναν φυλακή οι δράστες τους ο Θεός ξέρει για πόσο χρόνο!

Τι είναι το παρήγορο μέσα στην απίστευτη αυτή απανθρωπιά;

Οτι παρόλον ότι η φοβερή αυτή ανομία των εκτρώσεων πραγματοποιείται σε τόσο μεγάλη έκταση, υπάρχει μια τεράστια αντίδραση εναντίον της στις ΗΠΑ, η οποία καθορίζει σε μεγάλο βαθμό πολλές φορές και το αποτέλεσμα των εκλογών των πολιτικών αρχόντων.

Η ανατροπή της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ με την οποία νομιμοποιούνται οι εκτρώσεις, δεν έχει ακόμη ανακληθεί και είναι άγνωστο εάν και κατά πόσο θα γίνει κατορθωτό να ανατραπεί στο μέλλον.

Ως χριστιανοί όμως έχουμε αδήριτο χρέος να υπερασπιστούμε το δικαίωμα ΟΧΙ της μητέρας να σκοτώνει το παιδί της, αλλά το δικαίωμα του παιδιού να ζήσει.

Και δεν ξεχνούμε ότι αυτό που μετρά δεν είναι απλά να γίνουν παράνομες οι εκτρώσεις, αλλά να μη γίνονται καθόλου.

Οχι απλά illegal, όπως μία διαδηλώτρια είπε, αλλά unthinkable! Οχι παράνομες, αλλά αδιανόητες. Οχι απλή αλλαγή του νόμου, αλλά αλλαγή των καρδιών και του φρονήματος. 

Και για να γίνει αυτό πραγματικότητα “του Κυρίου δεηθώμεν”!
 
πηγή:Παναγιώτης Τελεβάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια: