Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Τα "γιουσουφάκια" της Νέας Τάξης Πραγμάτων και οι σπινθηρίζοντες υποψήφιοι "εθνοσωτήρες " , παίζουν το τελευταίο χαρτί της εξουσίας

Εισαγωγικό σχόλιο "Κλασσικοπερίπτωσης""Γιαγιά γιατί εχεις τόσο μεγάλα μάτια;"


"Για να σε βλέπω καλύτερα παιδί μου"


"Γιαγιά γιατί έχεις τόσο μεγάλα χέρια;"


"Για να μπορώ να σε χαϊδεύω καλύερα παιδί μου"


"Γιαγιά τι είναι αυτή η άμεση δημοκρατία που μου έλεγες χθές;"


"Είναι ένας τρόπος να ξεπεράσεις τους φόβους σου και την εμμονή σου να πιστεύεις ότι είμαι ο κακός λύκος και όχι η γιαγιά σου"


"Γιαγιά γιατί πρέπει να ξεπεράσω τους φόβους μου;"


"Για να μην αγανακτίσω εγώ με τις ερωτήσεις σου"


"Γιαγιά γιατί έχεις μεγάλα δόντια;"


Ας ευχήθούμε να μην επιτρέψει ο Θεός να μάθουμε την απάντηση στην τελευταία ερώτηση της "κοκκινοσκουφίτσας", η οποία αν είχε μάθει απο τα "παθήματά" της θα είχε πάρει το μέλλον της στα χέρια της και δεν θα περίμενε τη σωτηρία της απο γνήσιες ή μεταμφιεσμένες "γιαγιάδες".


Μετά απο τα χρηματοδοτούμενα απο το κράτος ξεφτιλίκια των "αγανακτισμένων ομοφυλόφιλων" και τις "λαϊκές νουθεσίες" του κάθε είδους πεμπτοφαλαγγίτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δενμπορούμε παρά να νοιώθουμε απογοήτευση αφού το "εμβρυο" της λαϊκής εξέγερσης αντί να γίνει ανθρώπινη γροθιά φαίνεται ότι μπήκε σε κουκούλι για να γίνει πεταλούδα και μάλιστα πολύχρωμη , πολυπολιτισμική ,παγκόσμια, με αντάλλαγμα λίγη ...ζασαρίτσα.


Δεν σηκωθήκαμε απο τον ύπνο στο καναπέ για να έρθουμε να κοιμηθούμε στις πλατείες , ούτε γεννηθήκαμε με ανθρώπινο πρόσωπο και ελεύθεροι για να καταλήξουμε κρατούμενοι φορώντας μπλουζάκια που γράφουν "ζήτω η ελευθερία".


Αν η μαζική προσέλευση των αγανακτισμένων πολιτών παραμείνει στις γενικόλογες εκφράσεις των αιτιών της αγανάκτησης, τότε πολύ σύντομα θα γίνει το καύσιμο με το οποίο θα κινηθεί η κρεατομηχανή της παγκόσμιας κυβέρνησης .


Η πατρίδα μας δεν έχει ανάγκη απο "βαλβίδες εκτόνωσης" ούτε ο Ελληνικός λαός θα σωθεί απλά και μόνο αν τον βγάλεις απο την μια κατσαρόλα και τον βάλεις σε μιά άλλη.


Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο Κολοκοτρώνης , ο Μακρυγιάννης , ο Παπουλάκος και όλοι οι αληθινοί αγωνιστές πρόγονοί μας.
Ήλθε η στιγμή να σπάσουμε την ηχομόνωση της "Νέας Εποχής" και να ακούσουμε τις φωνές τους και τις ορμήνειες τους.


Ο αληθινός Χριστολάτρης
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
και οι γελοίοι μασκαραδες των "Ταγμάτων εφόδου" της "Νέας Εποχής"
ΝΤΡΟΠΗ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ" ΦΤΥΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΜΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ "ΑΓAΝΑΚΤΗΣΗ" ΜΕ ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΟΥ ΥΠΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

ΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΛΑΓΓΙΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜ,ΑΤΩΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ,ΤΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ;Μια απάντηση σε όλους εκείνους τους εθνομαγαριστές της "Νέας Εποχής" και τους εθνομηδενιστές της γνωστής ανθελληνικής παρέας του ΣΚΑΪ.

Ό Κολοκοτρώνης δεν είχε αυταπάτες, όσον αφορά στη βοήθεια των ξένων για την απελευθέρωση της Πατρίδος:
"Οταν είδα ότι εις τα συμβούλια της Βιέννας δεν έγινε κανένα καλό δι' ημάς... είπα, να μην έχωμεν ελπίδα λυτρώσεως άλλη παρά από τον εαυτό μας καί από τον Ύψιστον" γράφει.
Έτσι, κάθε του σκέψη, κάθε του σχέδιο, κάθε του προσπάθεια καί ενέργεια, τα έναπέθετε πάντοτε στα χέρια του Θεού. Καί πίστευε απόλυτα καί διεκήρυσσε πώς: " Ό Θεός έδωσε την ύπογραψήν Του δια την έλευθερίαν της Ελλάδος. Δεν την παίρνει πίσω! "


πηγή: κλασσικοπερίπτωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: