Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ

απο σημερινη ομιλία του π. Νεκ. Μουλατσιώτου

Η δική μας γενεά θα αντιμετωπίσει θλίψη, δυστυχία, στεναχώρια, πείνα μεγάλη και πόλεμος. Και δεν θα τ’ αντιμετωπίσει άλλη γενεά αδέλφια μου, η δική μας γενεά θα τα ζήσει. Όσοι ζούμε αυτή την περίοδο και ζουν και λίγο μετά ακόμα, θα δείτε τι έχουμε να γευτούμε. Το φωνάζω εδώ και 3 – 4 χρόνια, οι μέρες πλησιάζουν, να ετοιμαζόμαστε διότι το κακό έρχεται. Και το βλέπουμε αδέλφια μου πόσο δεν υπολογίζουν οι ισχυροί της γης.Βλέπεται ότι αποφάσισαν να εκτελέσουν ένα ολόκληρο λαό, σήμερα μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!


ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.


Αυτοί οι οποίοι νομοθέτησαν και νομοθετούν κατά της Πατρίδος μας. Όλοι αυτοί αποφάσισαν να σταυρώσουν εν μέσω περιόδου Τριωδίου, όχι μόνο τον Χριστό, αλλά προχωρούν να σταυρώσουν και ολόκληρο λαό. Εκεί οδηγούν τον λαό μας.


Και βλέπετε ότι οι πολιτικοί έχουν γίνει πειθήνια όργανά τους. Όπως χτυπά το τύμπανο έτσι χορεύουν οι μαϊμούδες, γιατί για μαϊμούδες πρόκειται και όχι πλέον περί πολιτικών προσωπικοτήτων.


Όποιος έχει πολιτική προσωπικότητα παραιτείτε και φεύγει μέσα από τη Βουλή. Αλλά όσοι όμως είναι ανδρείκελα και όργανα ξένων δυνάμεων, της Μασωνίας, του Σιωνισμού, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, αυτοί παραμένουν για να σταυρώσουν το λαό.
Οι γερμανοί ξανασταυρώνουν το λαό μας. Οι γερμανοί έχουν πάρει τα παλικάρια μας και τους γέροντες και τους μεσήλικες και τους στήνουν στον τοίχο για να τους πυροβολήσουν.


Θα έπρεπε η Ιερά Σύνοδος να έχει δώσει εντολή σήμερα, να χτυπούν όλη μέρα πένθιμα οι καμπάνες. Πένθιμα οι καμπάνες.
Να ξεσηκωθεί το γένος, να καταλάβουν ότι κάτι πεθαίνει μέσα στην Ελλάδα. Και αυτό που πεθαίνει είναι ο λαός της, είναι οι γέροντες συνταξιούχοι που έφτασαν να ζουν και να τρώνε από τα σκουπίδια. Είναι οι νέοι που τους καντήντησαν να παίρνουν και θα πάρουν λιγότερο των 400 ευρώ, για να μην μπορέσουν ποτέ να σηκώσουν το κεφάλι και να δουλεύουν σαν σκλάβοι στις πολυεθνικές εταιρείες, που θα ανοίξουν οι γερμανοί, οι άγγλοι, οι γάλλοι και όλοι αυτοί που ανήκουν σε σκοτεινές και σιωνιστικές δυνάμεις.


ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.


ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Αυτό που ονομάζει Σύνταγμα η πλατεία αυτή και κατοχυρώθηκε ως πλατεία Συντάγματος, είναι για τα ανθρώπινα δικαιώματά του, τα δικαιώματα των Ελλήνων, τα οποία καταπατούνται βάναυσα, καταπατείται το Σύνταγμα και ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Έπρεπε όλοι οι παπάδες σήμερα να βγάζουν κήρυγμα για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.
Έπρεπε σήμερα η Ιερά Σύνοδος να πρωτοστατεί και να είναι ενώπιον του Αγνώστου Στρατιώτη της πλατείας Συντάγματος και να καλεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!! Όπως είπανε οι πρόγονοί μας στους γερμανούς.


Πέσαμε, θυσιαστήκαμε, μας σκότωσαν, αλλά ζούμε υπερήφανα, ζήσαμε και υψώσαμε το κεφάλι μας και πάλι, ενώ τώρα έρχονται να μας ταπεινώσουν, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΟΧΙ!!!


Γιατί αδέλφια μου; Γιατί ξεπέσαμε. Ξεπέσαμε από τη χάρη του Θεού, ξεπέσαμε από την ευλογία του Θεού. Δεν ακολουθούμε τον Θεό. Περίοδος Τριωδίου, περίοδος μετανοίας. Ας μετανοήσουμε και ας οπλιστούμε με τα όπλα του φωτός, ας γεμίσουμε την ψυχή μας με χάρη του Χριστού. Να αντισταθούμε, να αγωνιστούμε και να παλέψουμε όχι πλέον των αοράτων δυνάμεων, αλλά έχουμε και ορατές δυνάμεις, οι οποίες καθηλώνουν τις οικογένειές μας, το έθνος μας, την πίστη μας, και την Πατρίδα μας.


ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!!


Δεν οδηγείτε μόνο ο Χριστός επάνω στο Σταυρό, αλλά οδηγείτε ολόκληρη η ανθρωπότητα. Και μόνο ο αγώνας, η θυσία, το μαρτύριο, το αίμα μας και η μετάνοιά μας, θα είναι αυτό που θα μπορέσει να αναστήσει ξανά το λαό μας.


Η αλήθεια είναι ότι ο λαός αισθάνεται ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ, αισθάνεται συνέχεια να εκβιάζεται. Και εμείς έχουμε αποφασίσει σήμερα τώρα το πρωί και το απόγευμα να χτυπήσουμε τις καμπάνες πένθιμα, για να καταλάβει ο ελληνικός λαός και να καταλάβουν οι αχρείοι πολιτικοί μας ότι στην Ελλάδα κάτι πεθαίνει.


Θα χτυπούν οι καμπάνες σαν Μεγάλη Παρασκευή σήμερα. Να καταλάβουμε ότι σκοτώνουν τους γέροντες, τους μεσήλικες και τη νέα γενιά μας.


Μεγάλη Παρασκευή σήμερα αδέλφια μου για την Ελλάδα


apotixisi

Δεν υπάρχουν σχόλια: