Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αρχιεπίσκοπος: "Όπως κόβονται οι μισθοί, να κουρέψουν και οι τράπεζες τα χρέη των Ελλήνων" !!!! (ε, ναι γαμώτο!)


Επιτέλους ο Αρχιεπίσκοπος είπε τη μεγάλη αλήθεια!!! Επιτέλους !

Φώτης Μακρίδης

Θα έχει κόστος βέβαια για αυτόν, θα μπεί στο στόχαστρο των γλιτσιάρηδων νενέκων εκδοτών και των υπαλληλάκων της διεθνούς τοκογλυφίας δημοιογράφων, αλλά θα κερδίσει την αγάπη του κόσμου (και δεν τον είχα σε εκτίμηση μέχρι σήμερα!)
Δείτε τι είπε ο τιτάνας Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και θα ταράξει τα νερά, επιτέλους:



Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης -
Έκκληση στον Γ. 
Προβόπουλο να παρέμβει όσο είναι δυνατόν προς τις ελληνικές τράπεζες, με την ιδιότητά του ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, για να διευκολύνει τους χιλιάδες Έλληνες που είναι εγκλωβισμένοι με υπέρογκα -με δεδομένη τη σημερινή οικονομική τους κατάσταση - δάνεια έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Ο κ. Ιερώνυμος σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας στην Αρχαιολογική Εταιρεία ζήτησε από τον κ. Προβόπουλο να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να επιμηκυνθούν και να αποπληρωθούν τα δάνεια του κόσμου, χωρίς να υπάρξουν και άλλες επιβαρύνσεις στον κόσμο "που δεν αντέχει άλλο", όπως είπε χαρακτηριστικά.
"Ας γίνει ότι είναι δυνατόν για να επιμηκυνθούν αυτά τα δάνεια και να μπορεί ο κόσμος να τα αποπληρώσει" τόνισε, ζητώντας από τις τράπεζες "να μην πάρουν τα σπίτια του κόσμου".
"Όπως κόβονται οι μισθοί και περικόπτονται τα εισοδήματα των ανθρώπων να κουρέψουν και οι τράπεζες τα χρέη των Ελλήνων" είπε ο Αρχιεπίσκοπος ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: