Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

"Εθνική Εταιρεία" ή Εταιρεία των "Εθνικών";

Προσοχή  Ορθόδοξοι  πατριώτες!!! Γέμισε ο τόπος απο  μεταμφιεσμένους   πεμπτοφαλαγγίτες  της  "Νέας Εποχής" που  παριστάνουν τους  "μπουρλοτιέρηδες" του  εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα,τους γνήσιους πατριώτες ή τους  δήθεν "Ορθόδοξους".Δεν έχουν περάσει παρά λίγα εικοσιτετράωρα απο την  "βόμβα"  που  έσκασε  στο ΕΠΑΜ με τις αποκαλύψεις  για  το μέχρι  προχθές "πρωτοπαλλήκαρό" τους  με το ψευδώνυμο "Ιφικράτης" Αμυράς (βλ.εδώ )  και ήλθε  η άλλη αποκάλυψη  για τη νεοσύστατη  "Εθνική Εταιρεία"  (12/2/2012).
Πρίν απο λίγες ημέρες στην αίθουσα διαλέξεων του πολεμικού μουσείου  αυτή η "Εθνική Εταιρεία"  διακήρυξε και επισήμως την ίδρυσή  της .Ένας εκ των ομιλητών  ήταν και η γνωστή δασκάλα  κ. Χαρά Νικοπούλου  η οποία  στο "μάθημά" της  (έτσι  ονόμασε  την ομιλία της ζητώντας απο τους παριστάμενους "μαθητές" να μην χειροκροτούν) κατά την αγαπημένη συνήθεια των συνειδητών ή ασυνείδητων υπηρετών της "Νέας Εποχής" , ακολούθησε  την γνωστή συνταγή της "μίξης των αμίκτων".Μάθαμε λοιπόν ότι "από αιώνες μακρυνούς και απο χρόνους θείους απο αρχαίους φιλοσόφους και ρήτορους (ρήτορες θα εννοούσε) ορίσθηκαν στο έθνος μας οι αρετές του ανθρώπου... που υμνήθηκαν απο  ιερείς του Δία  και  ιερείς του Χριστού μας και όρισαν  γενεές ανθρώπων να πρεύονται εν οδώ αγίων  πάντα προς το θείον".
Εδώ βλέπουμε μια πιο πονηρή  προπαγάνδα , αφού  εν αντιθέσει   με την  "εκκλησία των Ελλήνων" του Ιφικράτη  δεν εξοντώνουν τους  "αιρετικούς Ναζωραίους" αλλά  προσπαθούν  να τους  "παντρέψουν"  με τους  νεοειδωλολάτρες  της αρχαιολαγνείας και τους εραστές του "Απολλώνιου φωτός".Η  πατριώτισα λοιπόν κ. Νικοπούλου  αφού έκανε μία φευγαλέα  αναφορά στον Χριστό  συνέχισε  την  νεο-παγανιστική της  ρητορεία  λέγοντας : "η αρετή των αρετών είναι να είσαι Έλληνας  να είσαι το φως πάνω στη γη που πήρε ο Προμηθέας....Είμαι Έλληνας θα πεί πως έχω μέσα μου την πιο μεγάλη θεία αρετή , έχω το φως του θείου λόγου, και ορίζω μόνο με αρχές ελληνικές τα αρχέγονα πατήματά μου.Για χάρη αυτής της αρετής που Ελλάνιο φως ονόμασαν  οι αρχαίοι  ο Προνηθέας σταυρώθηκε και έγινε θυσία για να γενεί ο άνδρας Έλληνας και νάχει φως μεσ΄την ψυχή του για να γεννήσει η μάννα τα παιδιά που θα γεννού εωσφόροι της ελπίδος...."
Δεν θα συνεχίσουμε  με το  "εωσφορίζον" νεο-παγανιστικό  πατριωτικό παραλήρημα της κ. Νικοπούλου , αυτό μπορείτε να το θαυμάσετε στο παρακάτω video .Θα ξαναπούμε όμως αυτό που εδώ και πολλά χρόνια έχουμε κουραστεί να επαναλαμβάνουμε, ότι δηλαδή  πρέπει να είμαστε  πολύ προσεκτικοί  διότι οι πραγματικοί  εχθροί της  Ελλάδας  δεν είναι μόνο απέναντί μας αλλά και πίσω μας και μάλιστα μεταμφιεσμένοι με  χλαμύδες, φουστανέλες ή ακόμα  ψευτόρασα παριστάνοντας δήθεν  τους χριστιανούς.
Να γιατί όταν μιλάμε σε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα  αναφερόμαστε στον Μακρυγιάννη , τον Παπουλάκο και όλυς τους άλλους  Μάρτυρες και αγωνιστές του έθνους μας.Αν θέλουμε να ξεδιψάσουμε θα πιούμε  καθαρό νερό απο αυτές τις πηγές και όχι απο τα λασπόνερα  που μάζεψαν  στους πρόχειρα ανοιγμένους νερόλακκους οι λαϊκατζήδες της δημοκρατίας και του πατριωτισμού  και οι άλλοι  κρυφοφασίστες ελλαδέμποροι.


klassikoperiptosi


Δεν υπάρχουν σχόλια: