Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Καταπέλτης ο Αρχιεπίσκοπος εναντίον των γραικύλων εθνομηδενιστών της συγκυβέρνησης!Επιτέλους, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας μίλησε με ιερά οργή και πατριωτικό πάθος. Είπε αυτά που όλος ο κόσμος λέει και περιμένει από κάποιον υψηλά ιστάμενο να βροντοφωνάξει!
Συγκεκριμένα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης τόνισε:

«Δεν είμαστε αντίθετοι στις σπουδές, πρέπει να σπουδάσουμε σε όλα τα κράτη να πάμε, να γεμίσουμε γνώση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την παράδοση μας δεν πρέπει να ξεχνάμε τα θεμέλια και τις ρίζες μας.

Κάποιος που αποφοίτησε από το ΜΙΤ ή το Χάρβαρντ κλπ τον θέλουμε. Όμως επειδή έμαθε πέντε γλώσσες, έμαθε πολλά πράγματα δεν σημαίνει να του δώσουμε μια καρέκλα και ένα μολύβι για να υπογράφει κατά την δική του τη άποψη και να βγάζει και εγκύκλιο που να λέει απαγορεύεται η προσευχή στα σχολεία.


Κυρά μου τα παιδιά είναι δικά μου, τα παιδιά είναι δικά μας. Ποια είσαι εσύ που θα βγάλεις εγκύκλιο χωρίς να ρωτήσεις αυτούς που πάλεψαν και παλεύουν σ΄αυτό τον τόπο γι΄αυτό το χώρο; Ποιό είναι το δικαίωμα σου που εσύ θα αποφασίζεις ότι δεν θα εκκλησιάζονται τα παιδιά;. Τους ρώτησες τους γονείς;
Εμείς έχουμε πατρίδα, έχουμε παράδοση, έχουμε θρησκεία και εκείνοι, οι οποίοι θέλουν να κάνουν εγκυκλίους ας πάνε όπου θέλουν. Είναι ελεύθεροι. Δεν τους μισούμε, δεν τους διώχνουμε αλλά δεν μπορούν οι λίγοι να χαλάσουν το σύμπαν.»
ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ! Ελπίζουμε ν' ακολουθήσουν κι άλλες, ακόμα πιο σκληρές και αγωνιστικές, εναντίον της σιωνιστικής λαίλαπας των νεογενίτσαρων που συγκυβερνούν! 
 
ελλας-ορθοδοξια 

Δεν υπάρχουν σχόλια: