Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΟΦΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ!


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ!


Η ελεεινή, εμετική, τρισάθλια και βορβορώδης "παράσταση" που εξύβριζε χυδαία τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους Αποστόλους, αποτελεί παρελθόν! Δεν άντεξαν οι ποταποί βλάσφημοι τον ορυμαγδό αντιδράσεων που συνεχίστηκαν αμείωτες ακόμα και χθες το βράδυ, όταν θα παιζόταν για τελευταία φορά το ανοσιούργημα!

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ! Τον Ένα και Μοναδικό, Αληθινό Δημιουργό των Πάντων!

ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ! Που αγωνίστηκε, έχοντας εναντίον του όλο το σάπιο σύστημα της "προόδου" και του αντιχριστιανισμού!

Δυστυχώς, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ! Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, οι περισσότεροι Δεσποτάδες περιορίστηκαν σε...λόγους αγάπης και προτροπής ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις διαδηλώσεις!!!

Αλήθεια, "αγαπολόγοι" Ιεράρχες, αν δεν κατέβαινε ο λαός στο δρόμο, πιστεύετε ότι θα κατέβαινε η παράσταση;

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: Η παρουσία μίας και μόνο φορά της Χρυσής Αυγής, σαφώς βοήθησε αλλά αν πιστεύει κανείς πως η παράσταση κατέβηκε ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΟ στο θέατρο, είναι βαθιά νυχτωμένος!

Αλλοίμονο αν οι πράξεις μας ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί καθορίζονται από τη συμμετοχή ή μη κομμάτων και την προβολή μας από τα βρωμερά ΜΜΕ!

ΤΕΛΟΣ, Η ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ / ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, που κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της ενημέρωσης, καταρρίπτοντας την προπαγάνδα των γραικύλων "άθεων" και των Μμε!


Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ: Μια μάχη κερδήθηκε. Όχι όμως και ο πόλεμος των αντιχριστιανικών και αντεθνικών κέντρων στην Πίστη και την Πατρίδα μας!

Αυτός συνεχίζεται, ΑΛΛΑ πλέον οι εχθροί μας πήραν ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ, για το πώς αντιδρούν οι Ελληνορθόδοξοι!

Ας μας ξαναπροκαλέσουν λοιπόν...!         

Δεν υπάρχουν σχόλια: