Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΤΙ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ


Όταν πριν από δύο εβδομάδες, από αυτό εδώ το μικρό ελληνορθόδοξο μετερίζι έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της η εξοργιστική είδηση για τη νέα φρικτή βλασφημία εναντίον της Πίστης μας από ένα τσούρμο ψυχανώμαλους (και όχι μόνο) που για πολλοστή φορά εξυβρίζουν τον Χριστό, την Παναγία και ό,τι άλλο έχουμε για ιερό και όσιο, το ζητούμενο ήταν να αντιδράσουμε δυναμικά.

Όχι, δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό: Για έναν λαό που, παρότι Ορθόδοξος στην συντριπτική πλειοψηφία του, παραμένει απαθής εδώ και χρόνια όταν υβρίζεται η Πίστη του. Θες γιατί είναι απορροφημένος από τα προβλήματα της καθημερινότητας; Θες γιατί φοβάται μην χαρακτηριστεί φασίστας, θρησκόληπτος και οπισθοδρομικός από την "προοδευτική"χούντα του αδερφάτου και της ισοπέδωσης των πάντων; Θες εξαιτίας της κλασικής "λογικής" του νεοέλληνα "δε βαριέσαι μωρ'έ";

Ναι, είναι αλήθεια! Φταίμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, που επιτρέψαμε με την αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό μας να διασύρεται το όνομα του Κυρίου μας διαρκώς, από την ίδια θλιβερή κοπρο - κλίκα των αντιχρίστων σκοταδιστών! 

Επομένως, το αρχικό στοίχημα ήταν να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ τον πιστό λαό για τα απαράδεκτα αίσχη της παράστασης, έπειτα να ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ μόνοι μας συγκέντρωση διαμαρτυρίας και σιγά - σιγά ναΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

Όλα αυτά, όσο κι αν φαντάζει απίστευτο, έγιναν αμέσως! Από στόμα σε στόμα κι από...email σε email δόθηκε ραντεβού έξω από το θέατρο της παρά φύσιν ακολασίας, αρχικά την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου. Επίσης, εντείνονταν οι διαμαρτυρίες προς τους συντελεστές του βοθροθεάματος, πάντα με κόσμιο και ΝΟΜΙΜΟ τρόπο.

Απλοί πολίτες λοιπόν, που έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΓΡΙΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ,μαζεύτηκαν και με την δυναμική τους παρουσία ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ την έναρξη της βλάσφημης παράστασης, στις 4 του Οκτώβρη!

Η κινητοποίηση συνεχίστηκε και εντάθηκε, ενώ τα τηλεκατευθυνόμενα από αντιχριστιανικά συμφέροντα ΜΜΕ κινητοποίησαν τους...δικούς τους, δηλαδή τους εμετικούς Τατσοπουλορεπούσηδες και άλλους, προκειμένου να εκφοβίσουν τον πιστό λαό, εν ονόματι της...δημοκρατίας και της "ελευθερίας" πάντα!

Οο προσπάθειές τους όμως, δεν είχαν αποτέλεσμα: Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, από τις 6 το απόγευμα βρίσκονταν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 500 ΑΤΟΜΑ, αριθμός εντυπωσιακός για μια κινητοποίηση που έγινε κυριολεκτικά "στο πόδι", χωρίς καμία υποστήριξη από κανένα μαζικό μέσο "ενημέρωσης", ούτε καν από την επίσημη Εκκλησία!

Για δεύτερη φορά λοιπόν, η μαζική αυτή τη φορά παρουσία Ελληνορθοδόξων ΑΠΕΤΡΕΨΕ την βλασφημία, με το παρακράτος της αριστεράς να ηττάται και τους κακομοίρηδες "εκπροσώπους" της να περιμένουν μάταια να μπουν μέσα στο θέατρο και να καμαρώσουν την παράσταση του κίναιδου εβραιοσιωνιστή Τέρενς ΜακΝάλι!

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, που ήρθαν έξω από το θέατρο και βοήθησαν στη ματαίωση του αίσχους. Να σημειωθεί επίσης η αντίθεση του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη βλασφημία, που όμως εκφράστηκε μόνο προφορικά μέσω του εκπροσώπου της νεολαίας της.

Παρά την κομματικοποίηση του θέματος (κάτι αναπόφευκτο), η ουσία είναι πως αυτό ούτε ξεκίνησε, ούτε επεκτάθηκε από αυτά: ΑΠΛΑ, Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ!

Έκαναν κακώς που ήρθαν οι κομματικοί εκπρόσωποι; Όχι, κάθε άλλο! Όποιος βοηθάει στην αντιμετώπιση των υβριστών της Πίστεως και της Πατρίδας μας, είναι ευπρόσδεκτος απ' όπου κι αν προέρχεται! Όμως, αναφέρουμε την χρονική αλληλουχία των γεγονότων, προκειμένου να πάρουν τις απαντήσεις τους οι ανίδεοι των ΜΜΕ που παρουσίασαν τις διαμαρτυρίες ως...κομματικές, όπως βέβαια και να "κάτσουν στ' αυγά τους" τα - δυστυχώς υπάρχοντα ακόμα - κομματόσκυλα!

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, ισχυρές δυνάμεις των Ματ απώθησαν, έριξαν δακρυγόνα, ξυλοκόπησαν και προσήγαγαν δεκάδες διαδηλωτές, προκειμένου η παράσταση να ξεκινήσει κανονικά, έστω και...μεταμεσονύκτια!

Αυτές ήταν άλλωστε οι εντολές της ελεεινής, προδοτικής και τρισάθλιας μασωνοσιωνιστικής συγκυβέρνησης στην οποία προείσταται ο "Ορθόδοξος πατριώτης", Σαμαράς, όπως αφελώς πιστεύανε κάποιοι - ανάμεσά τους και ο γράφων!

Ηττήθηκαν λοιποόν οι πιστοί, επειδή το χυδαιολόγημα διεξήχθη; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! Για τι ήττα μπορούμε να μιλάμε, όταν αυτό έγινε με την...τρίτη και υπό τη συνοδεία διμοιριών Ματ, αφού πρώτα είχε κινητοποιηθεί σχεδόν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα για χάρη του;

Αντίθετα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! 

ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ, που νόμιζαν ότι θα συνεχίσουν να αλωνίζουν...ατουφέκιστοι!

Μάλιστα, οι τιποτένιοι εκπρόσωπο της πορνο - θολο - κιναιδοκουλτούρας ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, αφού η σθεναρή αντίσταση των Ορθοδόξων τους έκανε να χάσουν την ψυχραιμία τους και να...εκφασιστούν στα ΜΜΕ, ποιοι;;; Οι δήθεν...πολέμιοι του φασισμού!!!

Όλη η Ελλάδα κατάλαβε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ και ποιος απλά υπερασπιζόταν τα πιστεύω του! Όλοι συνειδητοποίησαν πως οι περίφημοι "φωταδιστές", είναι στην πραγματικότητα οι χειρότεροι σκοταδιστές φονταμενταλιστές φασίστες!

Θεωρώ λοιπόν, πως οι συγκεντρώσεις των αγωνιζομένων Ελληνορθοδόξων στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία!

Και μας δείχνουν το δρόμο για μελλοντικές κινητοποιήσεις!

Η αρχή έγινε! Το κοιμώμενο πλήθος κινητοποιήθηκε, έστω και κατ'ελάχιστο!

Δεν πειράζει αν είμαστε λίγοι ή πολλοί! Άλλωστε, όπως λέει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, "όταν ξεκινήσαμε την Επανάσταση μας έλεγαν τρελούς, που τόσοι λίγοι τα βάζαμε με την Τουρκιά"!

Αυτή είναι η αλήθεια! Το σημαντικό είναι πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, παρά την αισχρή και απαράδεκτη στάση της Εκκλησίας της Ελλάδος ( με ελάχιστες εξαιρέσεις), ο πιστός λαός βγήκε στους δρόμους, χωρίς να περιμένει κανέναν κατ' επάγγελμα εθνοσωτήρα, κόμμα, Ιεράρχη κλπ για να το κάνει!

Κι αυτό είναι από μονο του τεράστιο κέρδος, πιστέψτε με...!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Θεωρώ πως πρέπει να είναι και μια διαμαρτυρία εναντίον της βλασφημίας, διότι οι αντίχριστοι έχουν αποθρασυνθεί και χτυπάνε διαρκώς το Σώμα της Άγιας Εκκλησίας μας και θα συνεχίσουν! Επομένως, απαιτείται ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ και εκεί και όπου αλλού χρειαστεί!

Υ.Γ. Όποιος αυτή τη στιγμή του ιερού, εθνικού αγώνα προσπαθεί να διαχωρίσει "παλαιοημερολογίτες", "νεοημερολογίτες", "δεξιούς", "αριστερούς" κλπ, είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα!
πηγή:hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια: