Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ», ΑΘΛΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ; ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Ή Η...ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ;Το θράσος του υποϋυποκειμένου που παριστάνει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, δεν έχει όρια: Χαρακτήρισε "καρακιτσαριό" που...προσέβαλε την αισθητική του τους Εύζωνες, τους στρατιώτες και όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις αναπράστασεις για τα 100 χρόνια ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ της πόλης από τους φίλους του Τούρκους!

Επειδή εμείς δεν ανήκουμε σε καμιά ρεπουσο - νουδούλα για να του φέρνουμε "ελαφριές αντιρρήσεις", όπως κάποιοι άλλοι, θα φροντίσουμε να φρεσκάρουμε τη μνήμη του με ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το "φεστιβάλ" των κίναιδων ανώμαλων που έγινε τον Ιούνιο και στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος, σε αντίθεση με τις πρόσφατες εορταστικές εκδηλώσεις.

ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ, ΘΛΙΒΕΡΕΣ: 
ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ;

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ;

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Υ.Γ. Ξεχάσαμε: Πού υπάρχει χούντα, μιας και την ανέφερε κι αυτή ο κεμαλολάγνος; Μα φυσικά, ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΑΤΟΥ, που έκλεισε με το έτσι θέλω - και την ευγενική χορηγία Μπουτάρη - τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας την αποστροφή και αηδία των περαστικών που είχαν την ατυχία να τους συναντήσουν!
πηγή :hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια: