Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΤΟΥ «CORPUS CHRISTI» Η ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕΠΟΥΣΗ!


ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ...ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ!

Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα:
Δήλωση συμπαράστασης της βουλευτού ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση στους συντελεστές της θεατρικής παράστασης Corpus Christi
Αγανάκτηση προκαλούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη έξω από το Θέατρο “Χυτήριο”, στη σκηνή του οποίου ανεβαίνει η παράσταση Corpus Christi.

Μέλη θρησκευτικών, παραθρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων χλεύαζαν και απειλούσαν τους συντελεστές της παράστασης, εμποδίζοντας ταυτόχρονα την είσοδο των θεατών.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε εκδήλωση θρησκευτικού φανατισμού που φέρεται εναντίον της ελευθερίας του λόγου και στρέφεται ουσιαστικά κατά της δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτο, σε ένας κράτος δικαίου με ευρωπαϊκό προσανατολισμό να εκδηλώνονται τέτοιες μισαλλόδοξες και φασιστικές εκρήξεις θρησκευτικού παροξυσμού. Πρόκειται για εκδηλώσεις μίσους που δεν επιτρέπεται να γίνονται ανεκτές από την πολιτεία. Θεωρούμε ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση, τόσο της ομαλής διεξαγωγής της παράστασης, όσο και της ασφάλειας των συντελεστών και των θεατών.
  

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ 
ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ;;;)

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συντελεστές του θεατρικού έργου και καλούμε όσους και όσες το επιθυμούν να παρευρεθούν μαζί μας στην παράσταση αυτής της Πέμπτης (11-10-2012) στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο. 
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Το καλό με τις απανωτές βλασφημίες των γραικύλων χριστιανομάχων ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, είναι ότι ξεβρακώνονται ολοκληρωτικά! Σαν τα σαλιγκάρια που βγαίνουν μετά τη βροχή ή καλύτερα όπως οι μύγες τρέχουν στις ακαθαρσίες, έτσι και ΠΡΟΔΟΤΕΣ τύπου Ρεπούση - που σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα του κόσμου θα ήταν φυλακή για προσβολή νεκρτών και άρνηση γενοκτονίας - δεν...αντέχουν να μην "συμπαρασταθούν" στους ψυχανώμαλους υβριστές της Πίστεώς μας!
Τους προσκαλούμε, λοιπόν! Ελάτε αύριο το απόγευμα στη συγκέντρωση ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ εναντίον της χυδαιότητάς σας, να σας δείξουμε τι σημαίνει...συνωστισμός!
πηγή:hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια: