Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Καμίνης: Αρνήθηκε να κόψει κομάτι του Χριστού στη Βασιλόπιτα του Δήμου

  
%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CF%80%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9_600_375_-1520156784Η Βασιλόπιτα είναι Χριστιανικό έθιμο. Αφού έχεις Δήμαρχε τόση αλλεργία με τον Χριστιανισμό, γιατί να κόψεις πίτα; Δικαίωμά σου να είσαι άθεος, αλλά τότε γιατί μπερδεύεσαι με τα Χριστιανικά;

Δεν έπρεπε να πας καθόλου στην κοπή της Βασιλόπιτας και να αφήσεις έναν Χριστιανό αντιδήμαρχο να την κόψει. Απλό δεν είναι;
 
Παρά τις διαμαρτυρίες και τις αντιδράσεις των παρισταμένων και μετά το καθυστερημένο.. "καλή χρονιά" πριν από λίγο στην τελετή για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στο Δημαρχείο αρνήθηκε πεισματικά να κόψει κομμάτι στον Χριστό.

Ο Γιώργος Καμίνης παρά τις επισημάνσεις και τις παροτρύνσεις δημοτικών συμβούλων. επέμεινε στην απόφασή του ενώ όταν οι διαμαρτυρίες πύκνωσαν και έγιναν φωνές, επικαλέστηκε το πρωτόκολλο το οποίο όπως είπε δεν λέει πουθενά ότι πρέπει να κόψουμε κομμάτι του Χριστού… Και προχώρησε στην κοπή της βασιλόπιτας κόβοντας το κομμάτι του Δήμου της Αθήνας…!!!
 
ΣΧΟΛΙΟ" Απλό δεν είναι;"
Δέν είναι καθόλου απλό. Ανήκει στούς εκσυγχρονιστές, στούς μεταμοντέρνους, στούς κωλοέλληνες τού Σημίτη, τού πρώτου εκσυγχρονιστού πού διέλυσαν τήν Ελλάδα.
Καί τά ονόματά τους είναι αντίστοιχα τής καταστροφής : Σημίτης, Καμίνης, Τσοχα-τζόπουλος, Μπουτάρης, Ράμφος, .....
 Άς προσέχαμε!
Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: