Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Διαθρησκειακά "Στριπτιζάδικά" της Βαβυλώνας του Π.Σ.Ε.


  Οι ....τουρίστες του Πουσάν!!! 
Ολοι τους καλα περνούν, φλυαρούν, συζητούν ατελείωτα, καλαμπουρίζουν, 
πανε για ψωνια και ολοι τους ξεκαρδίζονται στα γελια πολυ γελαδερά ...
και μετα επιστρέφουν για να συνεχίσουν τον ...τουρισμό τους, 
στις μητροπόλεις τους ή στα μοναστήρια τους....άσχημα περνούν;

 

του Νικολαου Πανταζη  
"Μη βρίζετε τους υβριστές του Θεού. Μη βρίζετε τους υβριστές της Πίστεως, τους Οικουμενιστές Επισκόπους."


- Όχι, θα καθίσουμε να τους χαϊδεύουμε τα ώτα, να εισπνέουμε τα βλάσφημα και μολυσματικά τους χνώτα, να τους κολακεύουμε και να τους επαινούμε, να τους συγχαίρουμε και να τους ωραιοποιούμε...




Η συμπόρευση η σιωπηλή, συνιστά απόλυτη ενοχή, κάλυψη, εκτροφή και διατροφή του εστεμμένου θηρίου του Οικουμενισμού. Η συμπόρευση αποτελεί έμμεση κολακεία και εφάμαρτη αποδοχή.




Έτι δε και προωθεί το κακό, επιβραβεύει τη βλασφημία, και το χειρότερο όλων δικαιώνει και εμψυχώνει τους Οικουμενιστές να προκόβουν επί το χοιρότερον ως χοίροι χαριεντιζόμενοι στο βέβηλο βούρκο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Διαβολοθρησκειών των Δαιμονίων των Εθνών.


Άλλη μια μορφή μολυσμού της συνειδήσεως εκ του Οικουμενισμού είναι η άμβλυνση της δικαίας κρίσεως, η σχιζοφρενική διαστροφή της αποκαλύψεως της παναιρέσεως και των φορέων αυτής, ως δήθεν "ιεροκατηγορία!" Εκεί καταντήσαμε.


Για να τελειώνει όμως εδώ το ρυπαρό παραμύθι, "ο ρυπαρός ρυπαρευθήτω έτι!"


Ύβρις είναι να κατονομάζεις κάποιον για κάτι που δεν είναι. Κατά το λεξικό: «Κάτι που θίγει την τιμή και την αξιοπρέπεια κάποιου.»




ΠΟΙΑ τιμή όμως έχουν οι ΑΤΙΜΟΙ; Ποιά τιμή πρέπει σε αυτούς που ατιμάζουν την Πίστη και αναίσχυντα ποδοπατούν την Αλήθεια του Χριστού;


Ποια ακριβώς αξιο-πρέπεια πρέπει στους αναξίους της κλήσεώς τους που απαξιούν την Ορθόδοξη Αρχιερωσύνη και ενώνονται με την παγανιστική σατανοσύνη; 




Οι ανάξιοι δεν είναι ανάξιοι επειδή τους αποκαλεί ο υποφαινόμενος έτσι. Ανάξιος είμαι και ο ίδιος και δεν είναι ύβρις να με αποκαλείτε έτσι. Βρίσιμο είναι να με πει κανείς άξιο και να το βροντοφωνάζει μάλιστα παταγωδώς, τριαδολογικώς, εν Οίκω Θεού ενώπιον Αγγέλων και Αγίων του Θεού και μετά να το ψάλλει εκκοφαντικά σε Ήχο Βαρύ κι' ασήκωτο μ' ένα μακρόσυρτο "αξι-οοοοος" στο τέλος.




Σκοπό δεν έχουνε να θίξουμε κανέναν. Θίγουμε τα κακώς κείμενα. Τα λόγια και τις πράξεις. Εάν τώρα θίγονται και οι διαπράττοντες αυτά, "ας πρόσεχαν" να μην τα έπρατταν. Το "Πρόσχωμεν" αυτό σημαίνει. Ας πρόσεχαν καλά. Το "Στώμεν Καλώς" αυτό σημαίνει, ας έστεκαν καλά, όχι να τρικλίζουν, να τραυλίζουν, ν' αγκαλιάζουν τύφλα στο μεθύσι τις κολώνες και να παίρνουν σβάρνα την άσφαλτο με απανωτά "χιξ" κι' έπειτα να διαμαρτύρονται κάποιοι που τους λένε μεθυσμένους.




Τον μεθυσμένο να τον πεις νηφάλιο είναι ύβρις διότι καλύπτεις το αμάρτημα και προωθείς το κακό εις "μίμησιν πράξεως σπουδαίας και τελείας".




Τον μεθυσμένο από το κολάσιμο κρασί του Οικουμενισμού να τον πεις Ευαγγελιστή και κήρυκα της Αληθείας είναι όντως ύβρις διότι βρίζεις μαζί του την αγία αποστολή του. Εις οδόν εθνών μη απέλθητε.


Τον άσωτο, ο Χριστός τον είπε άσωτο. Δεν τον έβρισε. Μα αφού ήταν. Τί να του πει; Να του βάλει μετάνοια και να τον προσκυνήσει "άγιε γέροντα την ευχή σου"; Τον άσωτο να τον θεωρείς "Παναγιώτατο" και να τον αποκαλείς "Τρίτο και Δέκατο της Οικουμένης", κεκαθαρμένο, θεωμένο, δεν είναι διαστρέβλωση και αμαρτία;





Οι Οικουμενιστές που διατείνονται περιχαρώς, "μεσ' τη χάρι έναν πράμα" οι "κεχαριτωμένοι" ότι "συμμετέχουμε, λέει ο Πατριάρχης, ίνα ευηγγελίσουμε τους μακράν" (μακρυά την έχει την ουρά...) μου θυμίζουν μια δική μου πρωτινή παράβαση, "αμαρτία μου παλιά", - την εξομολογήθηκα και την εξομολογούμαι εν εκκλησία παρρησία, "εξομολογείσθε αλλήλοις" προς καταρτισμόν:







Κάποτε, προ είκοσι περίπου ετών,  κατόπιν ισχυρών πιέσεων πολλών, ενός φιλτάτου σχολικού/οικογενειακού μου φίλου, που δεν θα έπρεπε να είχα ενδώσει, ντροπή μου, και δεν προσπαθώ να πω το πονηρό το "παρασύρθηκα", εις εντροπή μου λέγω και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για ενδεχόμενο σκανδαλισμό, ύστερα από ανυπόστατες υποσχέσεις και όρκους πως δεν θα αμαρτάναμε (εάν είναι ποτέ δυνατό!...έστω και με το συλλογισμό...) αλλά μόνο "για ένα και μόνο ένα ποτό" καταπάτησα τη συνείδησή μου και ξέπεσα χαμηλά καταδεχόμενος να μπούμε σε μπαρ παραλιακό με χορεύτριες "κάπως ντυμμένες"...




Προς μεγάλη μου έκπληξη είχα παρατηρήσει εκεί, στη πρώτη περίοδο της δημοσίας εμφανίσεώς του, τον "όμοιο με το Χριστό" με μανδύα λευκό, αγγελικό και ευπρεπή γενειάδα, Παναγιώτη Τουλάτο, καθισμένο σε περιστρεφόμενο στρογγυλό σκαμνί. Ενθεν και ένθεν, δύο καλλονές σχεδον γυμνες, να "κρέμονται από τα χείλη του".




Αφού με ρώτησε ο φίλος μου ποιός είναι αυτός εκεί που παριστάνει το Χριστό, το εξήγησα περί του τύπου, που εμφανιζόταν στα κανάλια ως "Χριστομίμητος προφήτης και μεσσίας".




Ο φίλος μου τότε με ιδιαίτερο θάρρος τον πλησίασε και τον ρώτησε τι δουλειά είχε αυτός εκεί μέσα. Ο Τουλάτος, με κείνο το γνωστό, μελιστάλακτο, απαλό και πράο ύφος, κοιτώντας τις χορεύτριες στα μάτια με συγκινητικό και λάγνο ύφος, είπε: "Τούτες οι ψυχές έχουν καλή διάθεση, έρχομαι να τις ευαγγελίσω..."


Και αποχωρήσαμε αηδιασμένοι μ' αυτόν και με τον εαυτό μας....




Αυτόν μου θυμίζετε ΣΕΙΣ οι αισχροί Οικουμενιστές, στα Παπικά σας τα "Λαδάδικα" και Διαθρησκειακά "Στριπτιζάδικά" της Βαβυλώνας του Π.Σ.Ε., αγκαλιά με ξώστηθες ιέρειες "καλλονές" ολόγυμνες από χάρι, να τελείτε ΠΟΡΝΕΙΑ και ΜΟΙΧΕΙΑ πνευματική, (κατά τους Αγίους Πατέρες) και να διαμαρτύρεστε παράλληλα "με βαριά παληκαρίσια αναπνοή" πως "δεν είστε Οικουμενιστές"...




Και σεις οι ομόφρονες, οι συνευδοκούντες, οι συμβιβασμένοι και ανεπαυμένοι σε αρρωστημένες υπακοές, αμέσως θα διαμαρτυρηθείτε και θα βγείτε να πείτε "μη βρίζετε" τους Επισκόπους μας, μη τους θίγετε και τους χαλάτε τη χωρίστρα, μη ταράζετε τον ύπνο της αδικίας τους και μη τους ενοχλείτε κατά τις Διαθρησκειακές συνουσίες τους.


Αυτοί συνιστούν συμμετοχή. Αυτοί ξέρουν. Για αυτό δεν σας δείχνουμε τα πρόσωπά τους. Σας δείχνουμε τα οπίσθιά τους να τους ξεσκεπάσουμε τη μεγάλη και φρικτή και εσχάτη ΠΡΟΔΟΣΙΑ και σεις μας κατηγορείτε για "ιεροκατηγορία". Την τύφλα σας τη μαύρη!


Ηθικιστές και συγχωρητές των ανασταυρωτών του Χριστού. Δεν έχετε δικαίωμα κανένα για κακόβουλη και υστερόβουλη παραχάραξη του "άφες αυτοίς". Δεν είστε σεις οι επί ξύλου κρεμάμενοι, αλλ' η Εσταυρωμένη Ορθοδοξία.




Και ΣΕΙΣ, οι πανένοχοι της γεένης Σιγονταροοικουμενιστές, που σκανδαλίζεσθε τάχα για τα πορνικά παρατράγουδα ενώ είστε και σεις τακτικοί θαμώνες-πιστά μέλη του ΠΣΕ, ισότιμα, ισόκυρα και ισάξια της διαβολικής σας συνουσίας "γέμουσα βλασφημιών", συμπορεύεστε μαζί τους, συντρώγετε, συνπίετε και συμμεθύσκεσθε οίνω, ο κεκέρακεν υμάς ο πρώτος, ο Εωσφόρος, και αφήσατε την αγάπη σας την πρώτη προσκυνώντας παπικά πρωτεία.




ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ έχει η Ορθοδοξία με τους ΒΙΑΣΤΕΣ και ΟΡΓΙΑΣΤΕΣ της Αληθείας, εν ονόματι του δήθεν διαλόγου της αγάπης;




Τώρα που γράφω είναι 4 χαράματα. Εάν κάποιος μεθυσμένος αλήτης χτυπήσει τη πόρτα μου και ζητήσει να βιάσει τα παιδάκια μου και να συνκοιμηθεί με τη γυναίκα μου, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ κύριοι Οικουμενιστές να του πω; "Δεύτε διαλεχθώμεν;" Έλα "μεγάλε" μπες να το συζητήσουμε;;;;;


ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ;;;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: