Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ "GAY PRIDE" Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Χέρι - χέρι ο Τσίπρας με κίναιδους, λεσβίες και λοιπούς ανώμαλους!

Στη φωτογραφία, βλέπετε και τον...μέγα χορηγό της συγκεκριμένης "εκδήλωσης"!

Έχοντας ως αφορμή την εκδήλωση «Athens Pride 2012», ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά με σχετική του ανακοίνωσή να σταματήσει η βία απέναντι στους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες και τις ...τρανς, υπερασπίζοντας παράλληλα το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών να έχουν οικογενειακή ζωή όπως κάθε άλλο ζευγάρι.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τη διοργάνωση του “Athens Pride 2012” στην οποία και συμμετέχει, προκειμένου να διατρανωθεί για άλλη μια χρονιά η ανάγκη καταπολέμησης των διακρίσεων και προάσπισης του δικαιώματος στη διαφορετικότητα λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών και συμπολιτισσών μας με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και μάχεται ασυμβίβαστα για την κατοχύρωση όλων των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους.


Με αφορμή τη διοργάνωση της ετήσιας αυτής σημαντικής εκδήλωσης, θεωρούμε ότι πρέπει να σταματήσει κάθε μορφή θεσμικών διακρίσεων αλλά και ρατσιστικής βίας ενάντια στους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, τους αμφιφυλόφιλους και τις τρανς, και ότι τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα στην οικογενειακή ζωή, όπως κάθε άλλο ζευγάρι που απαρτίζεται από ετερόφυλους συζύγους. Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν προσφέρουν κανένα είδος νομικής αναγνώρισης στα ομόφυλα ζευγάρια.


Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας προκειμένου να γίνει σεβαστή η αρχή της ισότητας και της ισονομίας σε όλες ανεξαιρέτως τις πτυχές της, ώστε οι ΛΟΑΤ συμπολίτες και συμπολίτισσες μας να μην στερηθούν κανένα ανθρώπινο δικαίωμά τους, αλλά και να αναδειχτούν οι θετικές όψεις της συνύπαρξης μέσα από τη διαφορετικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: