Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!



Έτσι μπαγλαρώνουν τους κίναιδους στη Ρωσία...!
Με νόμο που εφαρμόστηκε αρχικά στην Αγία Πετρούπολη και πλέον οδεύει προς ψήφιση για εφαρμογή σε όλη την επικράτεια, οι Ρώσοι δείχνουν για μια ακόμα φορά τι πάει να πει σοβαρό κράτος που σέβεται τον πολίτη, αδιαφορώντας για τα στημένα ροζουλί πανηγυράκια των ομοφυλοφίλων και την δηλητηριώδη προπαγάνδα τους, που στρέφεται ακόμα κι εναντίον μικρών παιδιών!

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρει η Gazeta.ru, η ρωσική Δούμα (Βουλή) θα ψηφίσει τον σχετικό νόμο έτσι ώστε να εφαρμοστεί παντού στη χώρα: "Πρέπει να βάλουμε εμπόδια σε οτιδήποτε καταστρέφει τα παιδιά", λέει η Βαλεντίνα Ματβιένκο, εκπρόσωπος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου.

"Αν αυτός ο νόμος βοηθάει στην ασφάλεια της χώρας μας, είναι καλός: Όσοι τον παρεβαίνουν δεν πρέπει μόνο να πληρώνουν πρόστιμα (όπως συμβαίνει μέχρι τώρα), αλλά να τιμωρούνται βάση του ποινικού κώδικα", λέει η Βουλευτής Εκατερίνα Λαόβα.

Μια άλλη Βουλευτής, η Νίνα Οστανίνα τονίζει πως η προπαγάνδα των γκέυ είναι πολύ επικίνδυνη, ιδιαίτερα όταν αναφέρεται στην "δυνατότητα" ομοφυλόφιλων ζευγαριών να υιοθετήσουν παιδιά.

Στον αντίποδα, ο Νικίτα Αλεξέεβ, εκπρόσωπος των γκέι ακτιβιστών, προειδοποιεί πως "όσοι υποστηρίζουν τον συγκεκριμένο παράνομο νόμο, πρέπει να καταλήξουν στη φυλακή για ρατσισμό και μίσος σε συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων"!

Προσωπική μας άποψη είναι πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αφού είναι γνωστό πως στη Ρωσία ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ τα "Gay Pride", ενώ το κράτος απαγορεύει και την προπαγάνδα των αδερφάτων στα Μμε κλπ!

Όσο και να σκούζουν οι εβραιοσιωνιστές δυτικοί "προοδευτικοί", ο Ορθόδοξος Πατριώτης Πούτιν ενδιαφέρεται για το συμφέρον της χώρας του και μόνο!

Μακάρι κάποτε να έρθουν αντίστοιχοι νόμοι και στην Ελλάδα!

Δείτε το ήθος του !!!
11 Noεμβρίου 2002. Σύνοδος κορυφής Ε.Ε - Ρωσίας στις Βρυξέλλες. Δείτε προσεκτικά στο βίντεο που ακολουθεί, τι απάντησε ο Πούτιν σε κλασική "ψυχοπονιάρικη" ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου για τους Τσετσένους:






ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Η παγωμάρα που ακολούθησε την απίστευτη απάντηση Πούτιν, είναι ενδεικτική του πόσο αστείοι και ανίσχυροι είναι όλοι αυτοί οι "ανθρωπιστές" θιασώτες του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης: Μόλις βρεθεί μπροστά τους ένας σοβαρός ηγέτης, που δεν μασάει από κηρύγματα "πολιτικής ορθότητας", πανικόβλητοι οι Εβραιοσιωνιστές σιωπούν!

Καταλάβατε τώρα γιατί οι εγχώριοι προσκυνημένοι ραγιάδες δεν θέλουν καμία απολύτως σχέση με την Ρωσία;;;

Διότι η ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και ξεκάθαρη στάση Πούτιν χαλάει την σούπα των Μασόνων των "Τριμερών", των Στοών και άλλων...ιδρυμάτων!

Έτσι, μιας και φυσικά δεν τολμάνε να ακουμπήσουν τον Ρώσο ηγέτη, ρίχνουν λάσπη σε όσους έχουν στενότατες σχέσεις μαζί τους, όπως ο Ηγούμενος Εφραίμ!

Κι επειδή μερικοί "προοδευτικοί" θα κατηγορήσουν τον Πούτιν για...φασισμό (επειδή δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του), τους απαντάμε πως ΜΑΚΑΡΙ να είχαμε κι εμείς στην Ελλάδα τέτοιους "φασίστες"! 


πηγή:hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια: