Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Στα «σκαριά» πραξικόπημα τρόμου και αίματος - στην κόψη του ξυραφιού







Τα σπέρματα μιας θανατηφόρας ασθένειας αιωρούνται στη βαριά και νοσηρή πολιτική ατμόσφαιρα. Τα πουλιά πετάνε χαμηλά, όπως πριν από τη θύελλα…

Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και τα παρακρατικά τους όργανα κτυπούν τα πλήκτρα μιας καρναβαλικής πολυφωνίας προβοκατόρικων παιχνιδιών τρόμου και αίματος.

Τα ιμπεριαλιστικά κέντρα της νεοταξικής εξουσίας σχεδιάζουν πυρετωδώς τη φρίκη μιας αλλοδαπής «πορτοκαλί εξέγερσης», για να προλάβουν και να αναχαιτίσουν την αυθεντική κοινωνική έκρηξη της λαϊκής οργής.

Οι τρομοκρατικές και αιματηρές προβοκάτσιες αποτελούσαν πάντα μια ασπίδα του καθεστώτος απέναντι στις επερχόμενες κοινωνικές θύελλες.

Σήμερα η τρομοκρατία και οι προβοκατόρικες «εξεγέρσεις», τύπου «δεκεμβριανών», αποτελούν το προνομιούχο και «επιστημονικό» πολιτικό όπλο των καθεστωτικών μηχανισμών εναντίον των λαϊκών κινημάτων.



Το καθεστώς έχει έρθει σε δραματικό αδιέξοδο: Το κυβερνητικό οικοδόμημα των ανδρεικέλων καταρρέει με πάταγο και ταυτόχρονα η λαϊκή οργή κοχλάζει και είναι έτοιμη να εκραγεί και να σαρώσει, σαν θύελλα, τα κόμματα και τα αποκόμματα του καταρρέοντος καθεστώτος.



Είναι τόσο βαθιά και δομική η κρίση και η σήψη του καθεστώτος που δεν μπορεί να βγει από αυτήν με ομαλές λύσεις. Στη φάση αυτή δεν υπάρχει κοινοβουλευτική διέξοδος. Ο δρόμος της εκλογικής απάτης έχει φράξει…



Η μόνη διέξοδος για το καθεστώς είναι το ανοικτό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Μόνο με «ανωμαλίες» και ΕΚΤΡΟΠΕΣ «έκτακτης ανάγκης» μπορεί να επιβληθεί.



Η αναγκαιότητα τέτοιων λύσεων γίνεται ΑΜΕΣΑ επιτακτική για τις νεοταξικές δυνάμεις και τα όργανα του καθεστώτος:



α). Για να αναχαιτίσει την επερχόμενη κοινωνική θύελλα, να φιμώσει το λαό για ένα διάστημα μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και της σωτηρίας της δικής του.



β). Για να αναπαλαιώσει τους μηχανισμούς της πολιτικής χειραγώγησης και εκλογικής απάτης: Ανακύκλωση της παλιάς σαπίλας με «ανανεωτικές» ετικέτες, ανάδειξη νέων σχημάτων, «άφθαρτων» και «ανεξάρτητων» δήθεν πολιτικών…



Να, γιατί λέμε ότι βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού των νέων συμφορών μας. Σχεδιάζεται ανοικτή εκτροπή, πραξικόπημα «έκτακτης ανάγκης» και «εθνικής σωτηρίας»!!!



Φυσικά τα πραξικοπήματα σήμερα δεν έχουν τις παλιές μορφές μιας ανοικτής στρατιωτικής δικτατορίας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι τα στρατιωτικά πραξικοπήματα έχουν παντελώς εκλείψει.



Η νέα μορφή των «ανωμαλιών» και των πραξικοπημάτων της «έκτακτης ανάγκης» είναι οι προβοκατόρικες «εξεγέρσεις: Οι «πορτοκαλί»!!!



Στην Ελλάδα υπάρχει σε αφθονία το υλικό τέτοιων προβοκατόρικων εξεγέρσεων: Τα στίφη των αλλοδαπών δούλων, οι ένοπλες συμμορίες τους και τα οργανωμένα και εκπαιδευμένα (στην αμερικάνικη βάση του Κοσσόβου) ένοπλα αποσπάσματα.







Οι στρατιές των λαθρομεταναστών που έχουν εισάγει, όλο αυτό το τεράστιο πλήθος των αλλοδαπών εξαθλιωμένων δούλων, δεν διακατέχεται μόνο από αγριότητα και φανατισμό, αλλά έχει συσσωρεύσει μέσα του, εδώ και πολύ καιρό, τεράστιο μίσος εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και το λαού της που πυροδοτείται καθημερινά από τα «αριστερά» δεκανίκια του συστήματος.



Αυτόν τον ψυχωτικό φανατισμό, την αγριότητα και το μίσος των αλλοδαπών θέλουν να αξιοποιήσουν οι μηχανισμοί της καθεστωτικής αιματοχυσίας και προβοκάτσιας για να προωθήσουν τους πραξικοπηματικούς στόχους τους και τα φρικώδη σχέδιά τους.



Τα προμηνύματα αυτής της προβοκατόρικης, πραξικοπηματικής ανωμαλίας είναι πολλά.



Η πολιτική αιχμή: Η οργανωμένη και καθοδηγούμενη απεργία πείνας των αλλοδαπών καταληψιών της Νομικής.



Το σχέδιο εδώ θέλει το θάνατο κάποιων απεργών πείνας, την κατασκευή «μαρτύρων», έτσι ώστε να κινητοποιηθούν τα ένστικτα του φανατισμού, της αγριότητας και του μίσους του «πλήθους» των αλλοδαπών στρατιών.



Οι «ομάδες κρούσης»: Αυτοί οι ένοπλοι θύλακες είναι σε ετοιμότητα και αναμένουν το «σύνθημα» για να αποτελέσουν τις πυροδοτικές εμπροσθοφυλακές της καταστροφής και του αίματος.



Διασταυρωμένες πληροφορίες μιλούν ακόμα και για στρατιωτικά εκπαιδευμένα αποσπάσματα Αλβανών Κοσοβάρων που έχουν έρθει αυτό το διάστημα στην Ελλάδα έτοιμα να αναλάβουν δράση…



Η ιδεολογική και πολιτική πυροδότηση: Τα «αριστερά» κόμματα και τα επιδοτούμενα Μαντεία του αντιρατσισμού που έχουν αναλάβει, ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ, το έργο της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών, της «καθοδήγησης» των απεργών πείνας και του πολιτικού ερεθισμού των αλλοδαπών «ενστίκτων»…



Η ηγεσία του ΚΚΕ πρωτοστατεί σε αυτό το άθλιο και θλιβερό έργο της ιδεολογικής και πολιτικής προλείανσης του εδάφους, σε αυτό το μακάβριο σχέδιο της Νέας Τάξης.



Όλα τα κόμματα και τα αποκόμματα, από κοινού με τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα με το τηλεθέαμα παίζουν πάνω σε αυτό το μακάβριο έργο ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΑ και ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ: Ο καθένας στο ρόλο του…



Μέσα από μια τέτοια προβοκάτσια που άμεσα προωθούν οι καθεστωτικές δυνάμεις ετοιμάζουν το νέο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της τρομοκρατίας και του αίματος το οποίο θα μας βάλει στο γύψο της «έκτακτης ανάγκης», στο γύψο μιας κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας» η οποία θα αναδείξει τους «νέους εθνάρχες», τους «νέους αρίστους» και CIA…



Μέσα εδώ είναι ενταγμένα, σαν αναπόσπαστα γρανάζια, τα «κινήματα» των λεγόμενων «ανεξάρτητων» («ανεξάρτητοι»: το νέο καθεστωτικό σόφισμα γιατί «ανεξάρτητος» σημαίνει ανεξάρτητος από το λαό και εξαρτημένος από τους «νονούς» του καθεστώτος).



Γι αυτό όλοι, κόμματα και «Ανεξάρτητοι», αφορίζουν τις κινήσεις του λαού και ιδιαίτερα αφορίζουν το να κατεβεί ο λαός στο δρόμο και να πάρει τις τύχες στα χέρια του: Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ και το ΜΟΝΟ μέσον ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗΣ των προβοκατόρικων παιχνιδιών…



Γι αυτό θορυβήθηκαν ΟΛΟΙ και άφρισαν εναντίον της λαϊκής κατάληψης του Συντάγματος, αυτής της νέας αγωνιστικής μορφής κινητοποίησης…



Μια μέρα να κατέβει ο λαός στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, γκρεμίζει όχι μόνο την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, αλλά και τα μακάβρια σχέδια των κομμάτων και των μηχανισμών προβοκάτσιας!!!!



Υποθάλπουν και πυροδοτούν ΟΛΟΙ την αλλοδαπή πορτοκαλί «εξέγερση», αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει την ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ της Πλατείας Συντάγματος από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, έστω για μια μέρα…



πηγή: resalto

Δεν υπάρχουν σχόλια: