Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ «Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΔΗΜ.ΑΡΑθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις αντιδράσεις δύο κομμάτων της λεγομένης Αριστεράς σχετικά με τη σύλληψη του 27χρονου υβριστή του Γέροντος Παϊσιου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, τα δύο αυτά δήθεν προοδευτικά κόμματα ρίχνουν λάδι στη φωτιά, αντί να σκεφθούν νηφάλια και να αναρωτηθούν πόσο, τελικά, προσβάλουν με τις πράξεις τους την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, που παραμένουν - όσο κι αν τους δυσαρεστεί αυτό - Ορθόσοξοι Χριστιανοί.
Ειδικότερα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μέσω του εκπροσώπου του κ. Παπαδημούλη, είχε το θράσος να δηλώσει πως «θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του 27χρονου»!!!
Αναρωτιόμαστε: Τι ακριβώς θα...υπερασπίσετε κ. Παπαδημούλη σε μια τέτοια δίκη;
- Τις ανήκουστες ύβρεις στο πρόσωπο ενός νεκρού μοναχού, που ευλαβείται μεγάλο μέρος του λαού;
- Τις εμετικές - και αποκύημα αρρωστημένης φαντασίας -  ύβρεις εναντίον του Χριστού, της Παναγίας και όλων των ιερών και οσίων των Ορθοδόων Χριστιανών, όπως καταγράφηκαν μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας;
Αν παρά ταύτα, ο κ. Παπαδημούλης επιμένει να παραστεί στη δίκη ως...μάρτυρας υπεράσπισης, θα μας αναγκάσει να έρθουμε ως μάρτυρες ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, έχοντας στην κατοχή μας πλουσιότατο φάκελο με αποδεικτικά στοιχεία για την βλασφημία που διαπράχθηκε!
Όσον αφορά το κόμμα του συγκυβερνώντα κ. Κουβέλη, θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε:
- Αν καταργηθεί ο νόμος περί βλασφημίας που επίμονα ζητάτε, και κάποιος υβρίσει χυδαία τον Μωαμεθανισμό, τον Ιουδαϊσμό κλπ, εσείς δεν θα τον καταδικάσετε;
Η παραπάνω ερώτηση απευθύνεται και σε όλους εκείνους τους υποκριτές και Φαρισαίους που ενώ μιλούν για "ελεύθερη έκφραση" όταν υβρίζεται ο Χριστιανισμός, "κοκκινίζουν" και...θλίβονται από τις προσβολές στον Μωάμεθ, τους Ραββίνους, ακόμα και τον...Δαλάϊ Λάμα!
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΟΜΩΣ!
Δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο τον αγώνα εναντίον όσων υβρίζουν με τον χειρότερο τρόπο την Πίστη μας!

Δεν ζητάμε από κανέναν να γίνει Χριστιανός με το ζόρι, ούτε προτρέπουμε σε πράξεις βίας!
  
Σεβόμαστε τα θρησκευτικά πιστεύω οποιουδήποτε, ακόμα και το σκοτάδι των "άθεων"!
    
Όμως, η ασυλία που νομίζουν ότι έχουν κάποιοι, που δεν σέβονται τίποτα εδώ και χρόνια, τελείωσε!

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΑΔΑ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ «Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ!
Καλούμε κάθε πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό να συμμετάσχει στις ενέργειές μας, οι οποίες θα είναι:
- Η επισήμανση, αναφορά, καταγγελία και κατέβασμα όσων ιστοσελίδων έχουν βλάσφημο περιεχόμενο.
- Ο έλεγχος αντιχριστιανικών και ανθελληνικών εκπομπών, δημοσιευμάτων και αναφορών σε ΜΜΕ.
- Η διαρκής αφύπνιση του λαού μας, με απώτερο σκοπό την επιστροφή στις παραδοσιακές ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΞΙΕΣ.
Μετά τιμής,
 Η συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: