Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

"Παστίτσιος", Χρυσή Αυγή και εθνικιστές υβριστές...



ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΒΛΑΣΦΗΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

 
   Στις 18/9/2012 ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς κατέθεσε ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για την περίπτωση της διαδικτυακής προσβολής του μακαριστού γ.Παϊσίου του Αγιορείτου. Σε αυτήν καταγγέλλει, και ορθώς το πράττει, την ιστοσελίδα της οποίας: «ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο» με αναρτήσεις αλλά με: «πολλές προκλητικές και ανάρμοστες φωτογραφίες». Επίσης ο κ.Παππάς καταγγέλλει και ιστοσελίδα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου «μέσω της οποίας διαπράττονται επανειλημμένα τα αδικήματα της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, της απειλής και άλλες παράνομες πράξεις».

Διαβάζοντας, την με τόσο πόνο καρδίας, λίαν εύστοχη και υποδειγματική παρατήρηση του αξιότιμου βουλευτού κ. Παππά, για τον ασύστολο και αχαρακτήριστο εξευτελισμό ενός από τα πιο ιερά, προσφιλή και αγαπητά πρόσωπα της ρωμιοσύνης, του ελληνικού έθνους, της οικουμενικής ορθοδοξίας, του γέροντος Παϊσίου, από ένα site αναρχοαριστερών-αθεϊστικών καταβολών, δεν έχουμε παρά να τον συγχαρούμε και να επικροτήσουμε, με χαρά, την εν λόγω θαρραλέα του ενέργεια και κίνηση. Η ευθιξία του, η αδούλωτη κρίση του, το θαρραλέο φρόνημα και η ακεραιότητα του χαρακτήρος του δεν άφησαν μία ασύλληπτη σε μέγεθος χυδαιότητα να περάσει απαρατήρητη. [Σημ. του blog μας: για τις αντιρρήσεις ως προς το θέμα, που πιθανόν συμμερίζεται και ο συντάκτης του παρόντος, δείτε εδώ].
[...]

Σε έρευνες όμως που έχουν πραγματοποιηθεί  διαπιστώνεται ότι μεγάλη μερίδα του λεγόμενου εθνικοσοσιαλιστικού ή εθνικιστικού χώρου διακατέχεται από ένα ανάλογο απύθμενο μίσος, προκατάληψη, εμπάθεια και άγνοια που ομοιάζει εκπληκτικά με την κατά καιρούς εχθρική αθεϊστική-αριστερή (ενίοτε και παγανιστική) πολεμική ενάντια στην «κιβωτό του έθνους» την Εκκλησία.

Ο απηνής διωγμός, η συστηματική παραποίηση και αποδόμηση των εννοιών, η κατασυκοφάντηση, ο χλευασμός των ιδανικών και αξιών της ελληνορθοδοξίας, της ρωμηοσύνης πρέπει να ελέγχονται ως εκτός των άλλων και ως αντεθνικές νοοτροπίες, από όπου και αν προέρχονται, είτε από την αριστερά, είτε από την δεξιά, είτε από οπουδήποτε αλλού. Το χρωστάμε αν μη τι άλλο στους αγίους μας, τους μάρτυρες, τους ήρωες αυτού του τόπου. Με τη θυσία τουςγιγαντώθηκε το δέντρο της Ελευθερίας και μεγαλούργησε το Ελληνικό Έθνος.

Περιμένουμε λοιπόν να καταδικαστούν και οι ξενοκίνητες παρακάτω αφίσες και ο φορέας που της διακινεί, για τον λόγο του ότι διχάζουν και σχίζουν βιαίως την ενότητα του ελληνικό λαού, πλήττουν βαναύσως την ψυχή του Ελληνικού Έθνους (που είναι η Ορθοδοξία), δύναται να προκαλέσουν εμφύλιο σπαραγμό και εκφράζουν πασιφανώς αντεθνικές, απάνθρωπες, μισόχριστες [=με μίσος κατά του Χριστού], αντιεκκλησιαστικές, ανθελληνικές τοποθετήσεις. 

Το λοιπόν, θέλοντας να πιστεύουμε ότι η εν λόγω καταγγελία απηχεί τα ειλικρινή αισθήματα του κ. βουλευτού και του κόμματός του, προς την ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία, και δεν εξαπατά εκατομμύρια μέλη της ορθόδοξης Εκκλησίας και του Ελληνισμού όπου γης, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να τοποθετηθεί και σε αυτά τα θλιβερά αποδεικτικά στοιχεία που ακολουθούν και να προβεί στην καταδίκη τους.

Σε αντίθετη περίπτωση που για κάποιον λόγο αρνηθεί και δεν πάρει θέση και σε αυτά, τότε αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι υιοθετεί και εκείνος και το κόμμα του τις πρακτικές της μαρξιστικής χούντας που επιδιώκει κατά πρώτον την επιλεκτική καταδίκη της βίας (μόνο των αντιπάλων της) και κατά δεύτερον τη νομιμοποίησή της βίας εφόσον εξυπηρετεί τους δικούς της κομματικούς ‘αγώνες’ για τα δικά της ιδιοτελή συμφέροντα. Και ίσως σημειωθεί και μια ανακολουθία και ασυνέπεια στο βαθμό που υπερασπίζουμε τα δίκαια της Εκκλησίας όταν προσβάλλονται από αντίθετες πολιτικές παρατάξεις αλλά όταν προέρχονται από το δικό μας χώρο τηρούμε μια εκ διαμέτρου αντίθετη στάση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτός ο εμπαιγμός, ο καιροσκοπισμός, ο ανέντιμος συστημικός χειρισμός του λαϊκού αισθήματος δεν θα ακουμπήσει και εσάς. Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες. Με βαθύτατο σεβασμό διατελούμε:Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί.

Εδώ θα μας επιτραπεί απλά να παρουσιαστούν ορισμένες χαρακτηριστικές ενδεικτικές εικόνες. Πριν συνεχίσουμε λοιπόν παρακαλώ, ας προσέξουμε με προσοχή τις εικόνες που ακολουθούν με λίγα επεξηγηματικά (το κατά δύναμιν) σχόλια δικά μας:

 

Η εικόνα αυτή αποκαλύπτει με απροκάλυπτο, άμεσο και σαφέστατο τρόπο τις προθέσεις των μανιακών πολεμίων του Χριστού και του τιμίου Σώματός Του, της Εκκλησίας! Εκτός από την σταύρωση –ως μέσον τιμωρίας- που προτείνει στους λειτουργούς του Υψίστου, που την ιερωσύνη τους τρέμουν και οι δαίμονες, παρουσιάζει ιδίως τους ιερείς της ορθόδοξης Εκκλησίας ως κοινούς απατεώνες και εγκληματίες που «τρώνε», «πίνουν», «κλέβουν», «κοροϊδεύουν» και «αρπάζουν» χρήματα και γη! Αυτή η αφίσα εξυβρίζει, απειλεί και συκοφαντεί την Εκκλησία μας και ναρκοθετεί την ιστορική συλλογική μνήμη, κατά την οποία η συμβολή της Εκκλησίας ήταν καταλυτική και καθοριστική για την επιβίωση, την απελευθέρωση και σωτηρία του Ελληνικού Γένους!

  

Η εικόνα αυτή είναι χυδαία και βλάσφημη. Ανάμεσα στους ιερείς των διαφόρων χριστιανικών δογμάτων υπάρχει και Ορθόδοξος ιερέας, στον οποίο ο εθνικοσοσιαλιστής κάνει την άσεμνη αυτή χειρονομία. Σύμφωνα με την εικόνα, θρησκεία του εθνικοσοσιαλιστή είναι «το δίκιο της φυλής» του ενώ ο Χριστιανικός χαρακτηρίζεται ως «εβραϊκή παγίδα». Η εικόνα αυτή είναι βλάσφημη, συκοφαντική και αισχρή.

 

Στην εικόνα αυτή βλέπουμε την ιστορία από την εθνικοσοσιαλιστική ματιά. Ο Λεωνίδας, ο στρατιώτης των SS και ο ιδρυτής του BLOOD AND HONOUR, Ian Stuart. Η εικόνα αυτή προσβάλει την Ελληνική ιστορία, τα θύματα της θηριωδίας των Ναζί και την μνήμη των πεσόντων Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Προσβάλει τους γνήσιους συνεχιστές του Λεωνίδα, τον Παπαφλέσσα, τους νεκρούς του Μεσολογγίου, το Έπος του ’40 και τα αήττητα παλικάρια της ΕΟΚΑ. Η εικόνα αυτή είναι υβριστική για το ίδιο το Έθνος.
Επιλέξαμε 3 μόνο εικόνες από τις πολλές που περιέχει το σάιτ αυτό. Λαμβάνοντας αφορμή από την καταγγελία για τον γ.Παΐσιο κάνουμε έκκληση στην Χρυσή Αυγή να καταγγείλει και να καταδικάσει τις όντως βλάσφημες αυτές εικόνες που υπογράφονται από την κίνηση «BLOOD AND HONOUR».

 

Τι είναι όμως το Blood and Honour κίνημα;

«Μια Λευκή Μουσική Οργάνωση που θα συσπείρωνε των αγώνα των συγκροτημάτων για τη Φυλή και το Έθνος… φτάσαμε στην πιο ιστορική στιγμή του White Power μουσικού κινήματος (κι όχι μόνο) με τη δημιουργία του ιδεολογικού-μουσικού ρεύματος BLOOD AND HONOUR από τον Ian Stuart. Το Blood and Honour είχε ξεκάθαρες ιδεολογικές βάσεις. Ήταν ταγμένο στην υπηρεσία του εθνικοσοσιαλισμού… Ο Paul Burnley των NO REMORSE έδωσε το στίγμα του κινήματος (Β & Η)… λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πέρα από Πατριώτες είμαστε και Εθνικοσοσιαλιστές. Δεν αποτελούμε, όπως άλλα μουσικά γκρουπ, παρεούλα για διασκέδαση, αλλά η μουσική και ιδιαίτερα ο στίχος μας αποτελεί το μέσον για την προβολή και επίτευξη των αιώνιων Εθνικοσοσιαλιστικών αξιών.”… Σύντομα το Β & Η εξαπλώνεται και γίνεται η “βίβλος” των απανταχού οπαδών του Εθνικιστικού Ροκ σε όλη την Ευρώπη.[1]»

Υπάρχει ελληνικό τμήμα του Blood and Honour κινήματος;

Ναι, δημιουργήθηκε στις 25-2-1999 από μια ομάδα νεαρών εθνικιστών και Εθνικοσοσιαλιστών (κυρίως μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) από τον Μάιο του 1999 κυκλοφόρησε το πρώτο ομότιτλο τεύχος.[2]

 

  • * Το ιστολόγιο είναι στη διεύθυνση: http://28hellas.blogspot.gr/ και οι αφίσες: εδώ
  • [1] «η ιστορία της WHITE POWER ΜΟΥΣΙΚΗΣ», Γιώργος Μάστορας, εκδ. Αντεπίθεση, α΄2003, σελ. 26-27.
  • [2] «η ιστορία της WHITE POWER ΜΟΥΣΙΚΗΣ», Γιώργος Μάστορας, εκδ. Αντεπίθεση, α΄2003, σελ. 161.

Ἀντιαιρετικὸν Ἐγκόλπιον
28   ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2012

Θα παρακαλέσω να διαβάσετε (οπωσδήποτε όμως!!) και το παρακάτω:

BLACK METAL: Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ …ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
Το άρθρο που θα διαβάσετε αποτελείται από αποσπάσματα άρθρων σχετικών με το επονομαζόμενο BLACK METAL. Τα αποσπάσματα είναι από περιοδικά του εθνικοσοσιαλιστικού χώρου.

Δείτε και:

Δεν υπάρχουν σχόλια: