Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Καηκε η ΠαναγίτσαH Παναγίτσα κάηκε!! Η Κοίμηση της Θεοτόκου στην γέφυρα Κολοκυνθούς έπαθε απίστευτη ζημιά από φωτιά που ξέσπασε εχθές το μεσημέρι στις 4:30. Επειδή έζησα το περιστατικό από κοντά θα πω δυο απλά πραγματάκια και ο νοών νοήτω!
Τον Σεπτέμβριο έχει πιάσει φωτιά το παρεκλήσι που έχουμε φτιάξει δίπλα ακριβώς από την Παναγία στην εθνική 4 ΦΟΡΕΣ! Μας έβαλαν φωτιά στην Ελληνική σημαία που κυμματίζει έξω από την εκκλησία! Έσπασαν πριν απο 15 μέρες το αυτοκίνητο του ψάλτη! Εχθές μόλις έφθασε ο πατέρας Φιλόθεος στο ναό κάποιος του έσπασε το παράθυρο στην πόρτα του συνοδηγού! Η εκκλησία ήταν κλειστή από τις 12παρά 10 και η φωτιά ξέσπασε ως διαμαγείας στις 4:30. Η πυροσβεστική έβγαλε αμέσως πόρισμα 5 λεπτών πως η φωτιά ξεκίνησε από τα κεριά τα οποία όμως ήταν σβηστά όπως και τα καντήλια που τα σβήνουμε ΠΑΝΤΑ για λόγους ασφαλείας. Και αν δεν κάναμε περιφρούρηση το βράδυ και είχαμε ακούσει την πυροσβεστική που μας είπε πως το θέμα είχε λήξει, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ που έσβησα εγώ η ίδια (η επισήμανση γίνεται για τους ξερόλες αμφισβητίες) με πυροσβεστήρα τα ξημερώματα στις 4:20.Τα συμπεράσματα δικά σας. Αυτό που έχω να πω είναι όποιος είναι Χριστιανός και πονάει για την καταστροφή να βοηθήσει να φτιάξουμε την εκκλησιά μας. Τεχνίτες και ηλεκτρολόγοι ή μηχανικοί που μπορούν να μας προσφέρουν τις γνώσεις τους να είναι ευλογημένοι και να έχουν την Παναγιά μαζί τους 
zougla gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aδέρφια Χριστιανοί...αυτή είναι η αρχή..θα ζήσουμε τους διωγμούς της εποχής μας...Η Παναγίτσα δεν κάηκε από ατύχημα.Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να διευκρινήστεί ποιος ήταν υπέυθυνος γΙα την επιμέλεια του ναού εκείνη την ημέρα...να δοθούν εξηγήσεις γιατί δεν λειτούργησε σωστά ο συναγερμός,αλλά η φωτιά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ.