Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!


ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!


Μαθητές από το Σούλι, μεταφέρονται σε καρότσα, καθώς η «ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας Α.Ε.», λόγω οφειλών από μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου ύψους 436.000 ευρώ, σταμάτησε την εκτέλεση των μισθωμένων μαθητικών δρομολογίων για τη νέα σχολική χρονιά.

Οι λίγοι κτηνοτρόφοι που έχουν απομείνει στην περιοχή του ιστορικού Σουλίου αναγκάζονται να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο στην Παραμυθιά, 40 και πλέον χιλιόμετρα μακριά.

Το κράτος όμως δεν εξασφαλίζει στους μαθητές μέσο για να διακινούνται. Κι έτσι μεταφέρονται στην καρότσα αγροτικού.

Διαβάστε την ανακοίνωση της «ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας Α.Ε.»:

«Σας ανακοινώνουμε ότι, ύστερα από πολλούς μήνες προσπαθειών στο να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα χρέους από την περιφέρεια Ηπείρου στο μαθητικό πρόγραμμα και λόγω απόφασης των υπουργείων για μείωση του κόστους μεταφοράς μαθητών, σε ποσοστό τουλάχιστον 17% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, σταματάμε την εκτέλεση των μισθωμένων μαθητικών δρομολογίων λόγω της δυσχερής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουμε επέλθει, από την οφειλή, ποσού που ανέρχεται από 01/10/2011 μέχρι 30/06/2012 περίπου σε 436,000,00 ευρώ.
Παρακαλώ όπως ενημερώσετε τις Δ/νσεις των σχολείων, ότι από την ΤΡΙΤΗ 11/09/2012 οι μαθητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τη μεταφορά τους, από και προς το σχολείο τους, μόνο τα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια τακτικών αστικών και υπεραστικών επιβατικών γραμμών, με την υποχρέωση να καταβάλουν αντίτιμο εισιτηρίου με έκπτωση 50% και με την επίδειξη της μαθητικής τους ταυτότητας.

ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας»
Διαβάζουμε ταυτόχρονα:
Εν μέσω οικονομικής κρίσης η Βουλή συνεχίζει να... επιπλώνεται ! Πανάκριβα έπιπλα από ξύλο καρυδιάς προορισμένα να επενδύσουν τα νέα ψυγεία που αγόρασε η Βουλή (φωτογραφία αριστερά) ξεφορτώθηκαν το μεσημέρι στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Τα νέα ψυγεία τα οποία θα επενδυθούν από τα εν λόγω έπιπλα προορίζονται για τα γραφεία του προέδρου της Βουλής και για τα γραφεία των κομμάτων.
Ας σημειωθεί ότι τα καινούρια έπιπλα σε ξύλο καρυδιάς είναι ειδική παραγγελία ώστε να ταιριάζουν με τις πόρτες, τις επενδύσεις και τα υπόλοιπα έπιπλα του κοινοβουλίου, όλα από το ίδιο πολύτιμο ξύλο !
ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;;;
Ως πότε θα καταληστεύετε τον τόπο και θα ρουφάτε το αίμα του κοσμάκη, για να ζείτε μες την πολυτέλεια ενώ οι μαθητές μεταφέρονται σαν τα γουρούνια σε καρότσες αγροτικών;;;
Δώστε τις λιμουζίνες σας (ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!) ρε αληταράδες για να μεταφερθούν τα παιδιά κι ανεβείτε εσείς στις καρότσες!
Αλήθεια, το κόστος των συγκεκριμένων ψυγείων από ξύλο καρυδιάς (!!!) πόσο είναι;
Μήπως υπερβαίνει το κόστος της αγοράς ενός καινούριου σχολικού λεωφορείου;
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!

πηγή:hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια: