Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Επίθεση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ στον π.Σεραφείμ


Σφοδρή επίθεση εναντίον του μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ  εξαπέλυσε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, μετά τις δηλώσεις του πρώτου περί αφορισμού όσων βουλευτών ψηφίσουν υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Ο κ. Καρύδης, αποκάλεσε τον Σεραφείμ «Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν» και τον κάλεσε «να ρίξει τους τόνους και να αλλάξει θέση όπως έκανε και με το θέμα της Χρυσής Αυγής, όπου έκανε μηνύσεις μαζί με τους Χρυσαυγίτες  βουλευτές για τη θεατρική παράσταση στο Βοτανικό, ενώ στη συνέχεια έκανε πίσω και κατήγγειλε τη ΧΑ».
Βέβαια ο εκπρόσωπος  του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εξηγήσει γιατί θεωρεί τους όρους «Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν»  ως υποτιμητικούς από τη στιγμή που το κόμμα του ως κυβέρνηση φρόντισε προδοτικά να ανοίξει τα σύνορα και να γεμίσει τη χώρα με ανάλογους εκπροσώπους του. 

Και δεν είναι μόνο αυτό. 

Το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στην ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό, ένας εκ των υπουργών του π[ου συμμετέχει στην κυβέρνηση ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης δήλωσε ότι το θεωρεί τιμή του που επί των ημερών του θα γίνει το τζαμί. Δεν γνωρίζει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ότι το τζαμί και γενικά το συγκεκριμένο τζαμί θα αποτελέσει  χώρο συγκέντρωσης ακρίών ισλαμικών στοιχείων στην Ελλάδα; 

Τότε γιατί αποκαλεί έτσι το Μητροπολίτη Πειραιώς και δεν κοιτά προς την πλευρά που πρέπει να κοιτάξει αυτή των πραγματικών «Ταλιμπαν και Μουτζαχεντιν;».
Μας δουλεύει ή δεν ξέρει τι του γίνεται; 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: