Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΟΦΣΟΡΑΚΙΑΣ Mr Jumbo (Βακάκης) για μπάζωμα καμμένης δασικής έκτασης! Έχτισε πισίνα 700 τμ!!

Πηγή: olympiada

jumbo Vakahs

Αλήθεια, θα μεταδοθεί η είδηση από τα ΜΜ”Ε”;

Πόσο τυχερός άραγε είναι αυτός ο άνθρωπος που ο εμπρησμός της δασικής έκτασης έκανε το όνειρο του για πισίνα – μαμούθ πραγματικότητα;

Όχι πως είναι περίεργο, ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζει την Ακρόπολη ως “προϊόν” να ασελγεί πάνω στην πληγωμένη Ελληνική Γη.

Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών ο καθένας και πρόστιμο 100.000 ευρώ καταδικάστηκαν, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας, ο Mr Jumbo, Απόστολος Βακάκης…

και ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης.

Η υπόθεση αφορούσε στο μπάζωμα τεσσάρων στρεμμάτων δασικής έκτασης που κάηκε στις πυρκαγιές του 2007 και είχε κηρυχθεί αναδασωτέα στη θέση Μοναχόνδεντρο Κοκκιναρά, με σκοπό την οικοδόμηση έπαυλης και πισίνας.

Τα μπάζα προέρχονταν από τις εκσκαφές που έγιναν για την κατασκευή πισίνας 700 τετραγωνικών μέτρων, στην έπαυλη του επιχειρηματία.

Τη μήνυση εναντίον των κατηγορουμένων είχε υποβάλει το καλοκαίρι του 2009 το Δασαρχείο Πεντέλης, μετά από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με το τοπικό portal kifisiotikanea, οι κάτοικοι έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι μέσα στο καλοκαίρι, εργολάβος υλοτομούσε το οικόπεδο και έριχνε όλα τα μπάζα της διπλανής οικοδομής στη δασική έκταση.

Ήταν μάλιστα, ο ίδιος που είχε αναλάβει την εκσκαφή της θηριώδους πισίνας του επιχειρηματία και είχε αποκαλύψει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τα σχέδια όπως την βούληση του ιδιοκτήτη να κολυμπά στην πισίνα πέφτοντας από την βεράντα της έπαυλης!

Στις επίμονες διαμαρτυρίες τους, οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Κηφισιάς αρνήθηκαν οποιαδήποτε ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι ο εργολάβος είχε εντολή να καθαρίσει τα ξερά κλαδιά και όχι να ισοπεδώσει την καμένη έκταση.

Κατά την ακροαματική διαδικασία αποδείχθηκε ότι ο Δήμαρχος Ν. Χιωτάκης ήταν γνώστης της παρανομίας γεγονότος από τη στιγμή που το πρώτο φορτηγό ξεφόρτωνε τα μπάζα στην αναδασωτέα έκταση η οποία αποτελεί τμήμα ενός πυρήνα 21 στρεμμάτων του πρώην Κτήματος Ηλιοπούλου

Στην ποινή που επιβλήθηκε στου Α. Βακάκη και Ν. Χιωτάκη το Δικαστήριο έδωσε τριετή αναστολή, ενώ οι ίδιοι άσκησαν έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης.

Vakakhs
Vakakhs

Δεν υπάρχουν σχόλια: