Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Θα καταργήσουν και την Αργία του Πάσχα οι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ «καλοί Χριστιανοί» της Νέας Δημοκρατίας;;;

από hellas-orthodoxyΜετά την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της Αργίας της Κυριακής και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της Εορτής των Τριών Ιεραρχών, ιδού νέον πεδίον - αντίχριστης - δόξης λαμπρό για τους «θρησκευόμενους» της ΝΔ: Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της Αργίας του Πάσχα!!! Προσέξτε πόσο ύπουλα τη μεθοδεύουν: 

- Αρχικά θα μειωθούν οι ημέρες Αργίας της δεύτερης εβδομάδας του Πάσχα (της Διακαινησίμου) μέχρι την Τετάρτη.  

- Μετά θα πουν, γιατί να χάσουμε μια μέρα και να μην ανοίξουμε τα σχολεία την Τρίτη, αμέσως μετά την Δευτέρα του Πάσχα; 

- Αφού γίνει κι αυτό, θα πουν ότι «δεν χρειάζεται να κλείνουν τα σχολεία πριν από την Μεγάλη Πέμπτη», άρα η πασχαλινή αργία θα περιοριστεί σε 4 ημέρες!!!

Αποτέλεσμα, οι μαθητές να μην έχουν ιδέα τι γιορτάζεται και να θεωρούν την μεγάλη Εορτή του Πάσχα ως ένα ακόμα...ΠΣΚ (παρασκευοσαββατοκύριακο)!!!

Αυτοί είναι οι «καλοί Χριστιανοί» της ΝΔ που έχουν ακόμα το θράσος να ζητάνε την ψήφο των πιστών Ορθοδόξων Ελλήνων! Δυστυχώς γι' αυτούς όμως, οι «θεούσοι» και «θεούσες» - όπως ειρωνικά αποκαλούν το Ποίμνιο της Εκκλησίας μας - ξύπνησαν και θα τους μαυρίσουν στις επερχόμενες Εκλογές! Θα αποφύγουν τη «Σκύλα» των εκκλησιομάχων και την «Χάρυβδη» των αθέων και θα ψηφίσουν ανθρώπους Πατριώτες και Ορθόδοξους, όπως περιγράφουμε εδώ (πατήστε για να διαβάσετε).

Αναλυτικά τα ανίερα σχέδια του κ. Αρβανιτόπουλου:


Στην επιμηκυνση του σχολικού έτους θα προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με δήλωση του Κ. Αρβανιτόπουλου σήμερα Κυριακή 26/1, στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Στην ερώτηση “προτίθεστε να αλλάξετε και τη διάρκεια του σχολικού έτους;” ο υπουργός Παιδείας απαντά “πιστεύω ότι περισσεύουν οι αργίες. Οι μαθητές πρέπει να μάθουν περισσότερα και καλύτερα. Γι' αυτό χρειάζεται πέραν της εμβάθυνσης του μαθήματος η επιμήκυνση του σχολικού έτους. Τα δημοτικά μας κάνουν μάθημα 170 ημέρες και τα Γυμνάσια και τα Λύκεια 150. Άλλωστε, ιδιαίτερα στο Λύκειο περισσότερες ημέρες στο σχολείο σημαίνει λιγότερες ώρες στο φροντιστήριο.”  (ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Είδατε πώς το πλασάρουν; Για το καλό μας - και το καλό των παιδιών μας - θα γίνει κι αυτό! Για να...καταπολεμηθεί η παραπαιδεία!!!)

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο πλαίσιο που θέτει ο υπουργός Παιδείας μελετάται η έναρξη του σχολικού έτους στις 5 Σεπτεμβρίου, η επιστροφή στα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου (και όχι στις 8) και την Τετάρτη του Πάσχα αντί τη Δευτέρα του Θωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: