Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Μερικές παράξενες συμπτώσεις: οι θεολόγοι του "Καιρού", ο Μπουτάρης, ο Γιαγκάζογλου, η Χρ.Αυγή και ο δικηγόρος Ιωάννης Κωνσταντίνου, που συμμετείχε στην παρουσίαση του "Μακεδονικού λεξικού"!


Υπάρχουν κάτι πολύ "περίεργες" ... συμπτώσεις.

Τι είναι ο Σύλλογος θεολόγων ο "Καιρός";
Εδώ και λίγα χρόνια, κάποιοι θεολόγοι, (βλέποντας ότι αποτελούν μια μικρή μειοψηφία μέσα στην ΠΕΘ -Παν/νια Ένωση Θεολόγων), δημιούργησαν έναν δικό τους σύλλογο τον "Καιρό". Πραγματική επιδίωξή τους όμως είναι  να αφαιρέσουν από το μάθημα των Θρησκευτικών την Ορθόδοξη ταυτότητα και να το μετατρέψουν σε μάθημα θρησκειολογίας. 
Σας θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Ελληνικό σύνταγμα, η παιδεία στην Ελλάδα πρέπει "να καλλιεργεί εθνική (Ελληνική) και θρησκευτική συνείδηση" Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος  (το "θρησκευτική", σε συνδυασμό με την σαφή διευκρίνηση ότι επικρατούσα θρησκεία είναι η Ανατολική Ορθόδοξη εκκλησία, συνεπώς το σύνταγμα δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. ).

Στον σύλλογο του "Καιρού", μπορούν να γραφούν μέλη και καθηγητές της θεολογικής σχολής αλλά και φοιτητές!!! Οι θεολόγοι του Καιρού βρήκαν λοιπόν αυτόν τον "έξυπνο" τρόπο να αυξήσουν τα μέλη τους αφού ελάχιστοι θεολόγοι τους ακολουθούσαν. Και επειδή απ ότι μαθαίνουμε συνεχίζουν να υπολείπονται σημαντικά τον αριθμό μελών της ΠΕΘ,  προτείνουμε να επιτρέπεται να εγγράφουν μέλη τους όχι μόνον φοιτητές αλλά και μαθητές που θέλουν να γίνουν θεολόγοι ή ακόμη και γονείς που θα ήθελαν να γίνουν θεολόγοι, και απλά δεν έγιναν!!!

Παραδόξως, το υπουργείο Παιδείας (και επειδή τα Υπουργεία έχουν και πολιτική ταυτότητα, αναφερόμαστε στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ), αντί να λαμβάνει υπόψη του τις δεκάδες αποφάσεις-ψηφίσματα-αντιδράσεις της κυρίαρχης ΠΕΘ, έχρισε συνομιλητές του την μειοψηφία του "Καιρού"! Πριν λίγες μέρες, έγινε στην Θεσσαλονίκη εκδήλωση των θεολόγων του "Καιρού".  
Παραδόξως έγινε στην αίθουσα του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, παρουσία του δημάρχου κ.Μπουτάρη, που
απ' όσο ξέρουμε δεν φημίζεται για το ενδιαφέρον του για την εκκλησία και για τις θεολογικές του αναζητήσεις (πάντως αν κρίνουμε από το "σπινθηροβόλο" βλέμμα του στη φωτογραφία, δεν φαίνεται να το απόλαυσε και πολύ!)!!!


 

Παραδόξως όμως, ομιλητής στην εκδήλωση ήταν και ο δικηγόρος Ιωάννης Κωνσταντίνου.

ο κ.Κωνσταντίνου ευχαριστεί "τον καλό μας τον Καιρό"!!

Ας θυμηθούμε λοιπόν τι δήλωνε ο κ.Ιωάννης Κωνσταντίνου πριν λίγα χρόνια, στην παρουσίαση του "Μακεδονικού λεξικού":
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο  ΕΔΩ

Ομιλητής στην εκδήλωση του "Καιρού" της 7/2/2014 στη Θεσσαλονίκη, ήταν και ο κ.Σταύρος Γιαγκάζογλου, Σύμβουλος Α' του Υπουργείου Παιδείας και πρωτεργάτης της εκπόνησης του νέου αμφιλεγόμενου Προγράμματος Σπουδών, ο οποίος είναι και ο ένας εκ των τριών που επιμελήθηκαν του βιβλίου που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση:
Ο  κ.Σταύρος Γιαγκάζογλου όμως, είναι και Πρόεδρος του ιδρύματος "Άρτος Ζωής", το οποίο στις 26/11/2012, διοργάνωσε εκδήλωση στην Νομική Αθηνών, με θέμα: «Νεοναζιστικός παγανισμός και Ορθόδοξη Εκκλησία», εκδήλωση που φυσικά κατέληξε να είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην Χρυσή Αυγή!!:Δείτε και το βίντεο με την ομιλία του κ. Σταύρου Γιαγκάζογλου ΕΔΩΠολύ παράξενες συμπτώσεις ε;;;

Πάντως ο σοφός λαός φρόντισε να απαντήσει σε όλους αυτούς τους θολοκουλτουριάρηδες υπερασπιστές της πολυπολιτισμικότητας: "έχει ο Καιρός γυρίσματα" και  "τον κακό σας τον Καιρό"!!!


Διαβάστε σχετική ανάρτηση (και τα σχόλια των αναγνωστών) φιλικού ιστολογίου: 
Ὁ δικηγόρος Ἰωάννης Κωνσταντίνου πού μίλησε στήν ἐκδήλωση γιά τά Θρησκευτικά ὑπό τήν αἰγίδα τῶν θεολόγων τοῦ "Καιροῦ" συμμετεῖχε στήν παρουσίαση τοῦ "Μακεδονικοῦ λεξικοῦ"!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: