Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ: ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΙΝΤΝΑΓΙΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ


Βρυξέλλες Πορφύρης Δ Σταφυλά Π             Οι τζιχαντιστές απειλούν το προπύργιο της ελληνορθοδοξίας στη Συρία και το δεύτερο μεγαλύτερο προσκύνημα σε όλη την την Μ.Ανατολή μετά τα Ιεροσόλυμα.Τα σημερινά νέα από το μέτωπο της Συρίας εστιάζουν στην πόλη Σειντνάγια που σημαίνει “Κυρία του Κυνηγιού” και που απέχει 27 χλμ από την πρωτεύουσα. Σύμφωνα με τηνΗ συγκλονιστική εικόνα της Παναγίας που εμφανίζεται στον Έλληνα αυτοκράτορα Ιουστινιανό! Η σφαγή των Ελληνορθοδοξων συνεχίζεται με το ελληνόφωνο κράτος των βενιζελοκουβέληδων να παρακολουθεί απαθές.

Τουρκία – Κατάρ – Σαουδική Αραβία πίσω από την γενοκτονία.                                                                                                         Βρυξέλλες Πορφύρης Δ Σταφυλά Π Saidnaya Monastery - MosaicΟι τζιχαντιστές απειλούν το προπύργιο της ελληνορθοδοξίας στη Συρία και το δεύτερο μεγαλύτερο προσκύνημα σε όλη την την Μ.Ανατολή μετά τα Ιεροσόλυμα.Τα σημερινά νέα από το μέτωπο της Συρίας εστιάζουν στην πόλη Σειντνάγια που σημαίνει “Κυρία του Κυνηγιού” και που απέχει 27 χλμ από την πρωτεύουσα. Σύμφωνα με την παράδοση η Παναγία είχε εμφανισθεί στον αυτοκράτορα Ιουστινιανό (6ος αι.) όταν αυτός κυνηγούσε με τη συνοδεία του σε εκείνα τα μέρη, εξ’ ου και το τοπωνύμιο. Η Παναγία είχε ζητήσει από τον βυζαντινό αυτοκράτορα την οικοδόμηση του θρησκευτικού συμπλέγματος δίνοντάς του μάλιστα και οδηγίες για τα αρχιτεκτονικά σχέδια.    Μετά την καταστροφική επίθεση των ισλαμιστών στην πόλη Μααλούλα που θεωρείται το λίκνο  του πολιτισμού των συρορθοδόξων που ομιλούν ακόμα τη γλώσσα του Χριστού (αραμαική), ήρθε η σειρά της δεύτερης σημαντικότερης ιστορικής χριστιανικής πόλης, που κατοικείται από τους λεγόμενους roum orthodox δηλαδή τους ορθόδοξους ρωμιούς (ελληνορθόδοξους). Το κάλεσμα στα όπλα από τον αρχιεπίσκοπο Δαμασκού δεν οφειλόταν μόνο στην πρόσφατη απαγωγή των καλογριών από τη Μονή της Αγίας Θέκλας αλλά πρωτίστως στις πληροφορίες ότι επίκειται μεγάλη επίθεση εναντίον της Σειντνάγια.
Στη στρατιωτική ηγεσία της χώρας έχουν φθάσει απόρρητα σήματα από τις Μυστικές Στρατιωτικές Υπηρεσίες  της  Ρωσίας, από υποκλοπές συνομιλιών στην περιοχή  Al-Mafraq της Ιορδανίας όπου εκπαιδεύονται οι επίδοξοι διεθνείς τρομοκράτες και εγκαταβιώνουν επίλεκτοι εκπαιδευτές στο τζιχάντ.

1454771_241275929372350_444082380_nΣυγκεκριμένα, έχουν καταγραφεί ρητές εντολές που δόθηκαν από στρατιωτικούς αξιωματούχους της Σαουδικής Αραβίας στους  αρχηγούς της ISIS (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Μ.Ανατολής) , στην ταξιαρχία του  “ Tahreer Al-Shaam ” (Απελευθέρωση της Συρίας) και στην  Jabhat Al-Nusra (Μέτωπο της Νίκης), να “επιτεθούν στην Σειντνάγια και να σκοτώσουν όλους τους κατοίκους”. Εκτός από τον σαφή θρησκευτικό χαρακτήρα της επικείμενης επίθεσης, οι ισλαμιστές ίσως στοχεύουν με την κατάληψη της πόλης να ελευθερώσουν και τους αιχμάλωτους τρομοκράτες που βρίσκονται στη μεγάλο σωφρονιστικό ίδρυμα στα περίχωρα της πόλης.
Δεν είναι τυχαίο που πρώτο το ρώσικο ειδησεογραφικό RIA NOVOSTI (04/12/13), προειδοποιεί ότι σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές της χώρας οι ισλαμιστές συγκεντρώνονται γύρω από τη χριστιανική πόλη της Σειντνάγια, για να επαναλάβουν το ίδιο σενάριο με αυτό της Μααλούλα. Η ίδια πηγή ενημερώνει ότι ο γενικότερος σχεδιασμός του αφανισμού του χριστιανικού στοιχείου είναι μια εκδίκηση για την υποστήριξη που παρέχουν στον Πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσσαντ. Στη δίνη αυτών των γεγονότων η Μόσχα επικοινώνησε ήδη με τον Οργανισμό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.
Τα Observatoire de Christianophobie και Alalam παρέχουν ακόμα πιο λεπτομερείς πληροφορίες για την επερχόμενη επίθεση των ισλαμιστών, υπολογίζοντας σε 3000 τους αντάρτες που έχουν λάβει εντολή από τον σαουδάραβα επικεφαλή των μυστικών υπηρεσιών να κυκλώσουν την πόλη. Το Αlalam επιβεβαιώνει ακόμα αυτό που  διάφορες συριακές πηγές αποφαίνονται από χθες: ο στρατός έχει ανοιχτά δώσει όπλα στο περίπου 80% του συνόλου των κατοίκων της Σειντνάγιας οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπισθούν τις εστίες τους και την ακεραιότητά τους.
Το διαδίκτυο έχει κατακλυσθεί με εκκλήσεις των χριστιανών της Σειντνάγιας και όλης της Συρίας προς τους απανταχού χριστιανούς να κινητοποιηθούν ώστε να επηρεάσουν τις κυβερνήσεις τους αλλά και με όρκους εκδίκησης προς κάθε Σαουδάραβα. Είναι πλέον πεποισμένοι ότι η  όλη Τζιχαντιστική μηχανή του πολέμου δουλεύει με τα καύσιμα της Σαουδικής Αραβίας που μεταφράζονται σε εμβάσματα αμύθητων ποσών προς όλες τις κατευθύνσεις,  αλλά και σε  ενεργειακές συμφωνίες που έχει συνάψει το “Βασίλειο” με τρίτες χώρες με μόνο αντάλλαγμα την ανοχή και υποστήριξη  του Τζιχαιστικού πολέμου εναντίον της Συρίας.


ΠΗΓΗ: Olympia
Share on facebook

Share on twitterShare onΑναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια: