Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Η «φωταδιστική» κακοήθεια εναντίον της Ορθοδοξίας…

Κάποιοι, κυρίως οι επαγγελματίες «φωταδιστές», «αντιφασίστες» και «αντιρατσιστές, έχουν, ανά πάσα στιγμή, το δάκτυλο στη σκανδάλη για να πυροβολήσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία και το Ορθόδοξο φρόνημα… 

Τα πυρά τους, βεβαίως, είναι επιλεκτικά, υστερόβουλα, δόλια και συχνά κακοήθη…

Όταν, π.χ., η ηγεσία της Εκκλησίας συναγελάζεται και «ευλογεί» το καθεστώς και τα κυβερνητικά ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, ιδιαίτερα τα ανδρείκελα της πασοκικής ελονοσίας, ΤΟΤΕ οι επαγγελματίες «φωταδιστές» και CIA χειροκροτούν την Εκκλησία!!! 
Κανένας από όλους αυτούς δεν έβγαλε άχνα για τα σώου του «εκσυγχρονιστικού» δωσιλογισμού με την τον Ιεωρώνυμο, τον Βαρθολομαίο και πολλούς άλλους εκφραστές του «εκσυγχρονισμού» της Ορθοδοξίας. 

«Εκσυγχρονιστές» της Εκκλησίας που υπονομεύουν και καταλύουν την Ορθοδοξία και οδηγούν την ελληνική Εκκλησία στηνΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ υποταγή στη Νέα Τάξη, στη μετάλλαξή της σε πνευματικό παράρτημα των πλανητικών μαφιόζων του χρήματος… 

Όταν, λοιπόν, οι κεφαλές της Εκκλησίας βαδίζουν με τον ίδιο βηματισμό και με τους ίδιους ρυθμούς που προστάζουν οι ισχυροί του χρήματος και οι πολιτικοί τους υπηρέτες, ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Τότε η Εκκλησία …επιτελεί το έργο της και υμνείται!!! 

Όταν, όμως, κάποιος μέσα από την Ορθοδοξία χαλάσει την νεοταξική ομοφωνία και τολμήσει να κριτικάρει τη ΦΡΙΚΗ που ζούμε και τα εγκλήματα του δωσίλογου καθεστώτος, ΤΟΤΕ λιθοβολείται αγρίως από τα «σκυλιά» του «φωταδισμού» και τους πολύχρωμους επαγγελματίες γενίτσαρους της καθεστωτικής προπαγάνδας (κυρίως τους «αριστερούς» επαγγελματίες)… 

Αυτοί οι «αριστεροί» επαγγελματίες, είναι έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή να κανιβαλίσουν κάθε παπά που παραφωνεί… 

Πάντα σε ετοιμότητα, με το δάκτυλο στη σκανδάλη, αναμένουν μια οποιαδήποτε αφορμή για να ρίξουν τις ριπές τους. 

ΤΩΡΑ, βρήκανε τις δηλώσεις ενός υστερικού νεοναζί (οι ίδιοι το λένε) του Μιχαλολιάκου για να εκτοξεύσουν τους ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ τους εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας, συνδέοντάς την με τη Χρυσή Αυγή. 

Οι επιθέσεις εναντίον των δύο δεσποτάδων (της Σπάρτης και του Πειραιώς) δεν είναι μόνο υστερόβουλες και δόλιες, αλλά και κακοήθεις. 

Πολλά μπορεί να προσάψεις στον Σεραφείμ (Πειραιώς), αλλά ΟΧΙ για διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή και συμπάθειες προς αυτήν… 

Ήταν τέτοιος ο οίστρος των επαγγελματιών πυροβολητώνεναντίον εκείνων των παπάδων που χαλάνε τη συναινετική ομοφωνία καθεστώτος-Εκκλησίας, αλλά και τέτοια η άγνοιά τους που τους διέφυγε μια σημαντική λεπτομέρεια: Ότι ο Πειραιώς έχει μιλήσει επανειλημμένος και πολύ επιθετικά εναντίον της Παγανιστικής Χρυσής Αυγής: 
«Η στρατιωτική συγκρότησις του χώρου και η παγανιστική ιδεοληψία το bodybuilding, η θεοποίηση του σώματος κατά το αρχαιοελληνικό πρότυπο και ο νομιμοποιούμενος από την ιδεοληψία «τσαμπουκάς» αποτελούν το εφιαλτικό μείγμα που αποδομεί τις αξίες του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού». 
Σε παλιότερο κείμενό του ο Πειραιώς επισημαίνει, μεταξύ άλλων, για το νεοπαγανισμό της Χρυσής Αυγής: 
«Τό φαινόμενο τοῦ νεοπαγανισμοῦ εἶναι γνωστό ὅτι κατασκευάστηκε ἀπό τούς σκοτεινούς ἡγήτορες τῆς «νέας ἐποχῆς» καί τῆς «νέας τάξεως πραγμάτων» γιά νά ἀποτελέση ἐκ παραλλήλου μέ τό Ἰσλάμ τούς προωθητικούς κριούς γιά τήν ἐκπόρθηση τοῦ Χριστιανισμοῦ» 

Και ακόμα: 
«Εἶναι περιττό νά ποῦμε πώς ὅλα αὐτά εἶναι μυθώδεις συλλήψεις τῶν ἐγκεφάλων τοῦ νεοπαγανισμοῦ συγκεκριμένων κέντρων τοῦ ἐξωτερικοῦ πού χρηματοδοτοῦνται ἀπό τούς γνωστούς τραπεζίτες. Ἀπόδειξη ὅτι τά ἐπιχειρήματα καί ὅλη ἡ ἀντιχριστιανική πολεμική εἶναι φορμαρισμένη καί κοινή σέ ὅλες τίς ὁμάδες τόσο στήν Ἑλλάδα ὅσο καί στό ἐξωτερικό. Εἶναι ἐπίσης χαρακτηριστικό ὅτι οἱ πηγές καί ἡ βιβλιογραφία εἶναι ἴδια καί ἀπαράλλακτη σέ ὅλους. Παραπλανητικά μπορεῖ νά στρέφονται κατά τοῦ διεθνοῦς Σιωνισμοῦ λεκτικά ἀλλά στήν πραγματικότητα ὑπηρετοῦν μέ ὅλη τους τήν δύναμη τόν δόλιο ἀντιχριστιανικό σχεδιασμό του γιά τήν ἐπιβολή τῆς δικτατορίας τῆς παγκόσμιας ἑωσφορικῆς θρησκείας». 

Συλλαμβάνονται, συνεπώς, επ’ αυτοφώρω, οι επαγγελματίες συκοφάντες της Ορθοδοξίας, να ελεεινολογούν, χρησιμοποιώντας τα «όπλα» της κακοήθειας. Διότι είναι κακοήθεια να ταυτίζεις κάποιον με τη Χρυσή Αυγή, όταν αυτός έχει μιλήσει, με βάση τις δικές του Ορθόδοξες αρχές, τόσο καθαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής… 

Τον ίδιο οίστρο της κακοήθειας συναντάμε και στον Μητροπολίτη Σπάρτης Ευστάθιο.
 Παίρνουν τοις μετρητοίς το λογύδριο του Μιχαλολιάκου και ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να το ελέγξουν. Τότε θα ανακάλυπταν ότι δεν υπάρχει Γηροκομείο στη Σπάρτη της Μητρόπολης!!! 

Ο ίδιος ο Μητροπολίτης της Σπάρτης ήταν σαφέστατος: 

«Ουδέποτε είχε σχέση ο κ. Μιχαλολιάκος με την Μητρόπολη. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν υπάρχει γηροκομείο στην Σπάρτη που είναι της Μητρόπολης και στο οποίο να έχω εγώ πρόσβαση». 

Άνθρακες, λοιπόν, ο «θησαυρός» Μιχαλολιάκου που πάνω του πήγαν να κερδοσκοπήσουν οι επαγγελματίες συκοφάντες της Ορθοδοξίας… 

Φυσικά δεν αρνούμαστε την ύπαρξη χρυσαυγιτών και μέσα στους κόλπους της Ελληνικής Εκκλησίας. 
Αυτό που εδώ θέλουμε να υπογραμμίσουμε είναι η υστερόβουλη δολιότητα και κακοήθεια των επαγγελματιών «φωταδιστών» και «αντιφασιστών». 

Και επίσης να δείξουμε το επιλεκτικό μένος αυτών των επαγγελματιών του «αριστερού» δωσίλογου είδους, καθώς και την αυθάδεια της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ τους, που συνοψίζονται: 

α). Το μεγάλο σώμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, κυρίως οι αγωνιστές της Ορθοδοξίας και οι πιο επιφανείς εκφραστές τους, έχουν διατυπώσει καθαρά το Ασυμβίβαστο της Ορθοδοξίας με τη Χρυσή Αυγή. 

Άπειρα είναι τα κείμενα που καταγγέλλουν τη Χρυσή Αυγή… 

Οι δόλιοι συκοφάντες της Ορθοδοξίας αυτό το παρασιωπούν… 

β). Μια άλλη δόλια παρασιώπηση είναι και τούτη: ΟΥΔΕΠΟΤΕ καταγγέλλουν ή αποκαλύπτουν τις «ταυτίσεις» και τις «εκλεκτικές συγγένειες» των γραφειοκρατικών κορυφών της Εκκλησίας με το καθεστώς των δωσίλογων ανδρεικέλων και τους μηχανισμούς της Νέας Τάξης (το γράψαμε και στην αρχή).

ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποκαλύπτουν ή λιθοβολούν, απεναντίας τους υμνολογούν, ΕΚΕΙΝΟΥΣ μέσα στην Εκκλησία που την υπονομεύουν και θέλουν να την ισοπεδώσουν και να την προσδέσουν στο άρμα της Παγκοσμιοποίησης (έχουμε γράψει σε πολλά κείμενα γι αυτούς)… 

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

από resalto

Δεν υπάρχουν σχόλια: