Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΓΟΥΝ "ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ" ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -Οι "πεμπτοφαλαγγίτες" δήμαρχοι Νάουσας,Αθηνών & Θεσ/νίκης & ο Τ.Σόρος



Μετά τους  δημάρχους απολιθώματα του παπανδρεισμού Γ.Καμίνη, και Γιάννη Μπουτάρη, βρέθηκε και τρίτος συνεργάτης των κατοχικών δυνάμεων, ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, για να πουλήσει τις συνειδήσεις παιδιών και γονέων αποδεχόμενος την προσφορά δωρεάν πετρελαίου από τον Τ.Σόρος που ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων είχε απορρίψει!
Κάποιοι μάλλιστα στα ελληνικά ΜΜΕ προσπαθούν να εμφανίσουν στην Ελλάδα, τον προστάτη των ΜΚΟ, τον ευεργέτη των Σκοπιανών και των πάσης φύσεως λαθρομεταναστών Tζορτζ Σόρος ως τον "φιλάνθρωπο" που θα μας φέρει πετρέλαιο για να ζεσταθούμε. Ο ίδιος άνθρωπος που έχει παίξει οικονομικά παιχνίδια με την χώρα μας και μαζί με τα "κοράκια" των αγορών την έχουν οδηγησει στην διάλυση.
Πρώτα δηλαδή μας έκοψε την ικανότητα να ζεσταινόμαστε και μετά μας προσφέρει και πετρέλαιο.
Ο Σόρος χρησιμοποιεί σαν  "πέμπτη φάλαγγα" τους δημάρχους Αθηνών Γ.Καμίνη, Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρη και Νάουσας Τάσο Καραμπατζό.
Την ώρα που οι μαθητές στα δημόσια σχολεία της χώρας διδάσκονται σε παγωμένες αίθουσες λόγω της έλλειψης πετρελαίου και οι δημοτικές αρχές δεν καλύπτουν το κόστος της θέρμανσής τους, το ίδρυμα Open Society Foundation που ανήκει στον αμερικανοεβραίο Τζορτζ Σόρος "προσφέρει" χορηγία σε πετρέλαιο… για να ζεστάνει τα παιδιά μας.
Ήδη οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Αθηνών έχουν αποδεχτεί τις "δωρεές" του μεγάλου "φιλάνθρωπου".Ο Δήμος Θεσσαλονίκης από τις αρχές Μαρτίου του 2013 αποδέχτηκε προσφορά 90 τόνων πετρελαίου για σχολεία και ιδρύματα ενώ ακολούθησε και ο Δήμος Αθήνας με 40 συνολικά τόνους. Σειρά τώρα έχει και ο Δήμος Νάουσας του νομού Ημαθίας αφού. Ο δήμαρχος της πόλης, κ. Τάσος Καραμπατζός, παρά τις αντιδράσεις και τις διαφωνίες των γονιών, γράφοντάς τους στα "παλαιότερα των υποδημάτων"  επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του ιδρύματος και ζήτησε την προμήθεια πετρελαίου για τα σχολεία της περιοχής.
Ας θυμηθούμε οτι ο κ.Σόρος είχε ποντάρει και εξακολουθεί να ποντάρει στην εξαθλίωσή της, όπως κάνει με τα συνεχή στοιχήματά του υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.!
Μετά τον πρώτο "διδάξαντα" Γ.Μπουτάρη ο δήμος Αθηναίων σε μία συνεδρίαση (που είμαστε βέβαιοι ότι μέσα στην αίθουσα θα είχαν στήσει τρελό χορό τα φαντάσματα των μαυραγοριτών και συνεργατών των Γερμανών στην Κατοχή), αποφάσισε να δεχθεί τους 40 τόνους πετρελαίου που προσέφερε ο Τ.Σόρος "προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες θέρμανσης σε κοινωνικές δομές του δήμου, όπως βρεφονηπιακοί σταθμοί, λέσχες φιλίας κ.α., εξοικονομώντας, με αυτό τον τρόπο, πόρους που θα διατεθούν σε δράσεις απόλυτης προτεραιότητας για την κοινωνική συνοχή στην Αθήνα".
Αυτή είναι επί λέξει η φρασεολογία που χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του ο δήμος.
Δηλαδή ο δήμος της Αθήνας (όπως και ο δήμος Θεσσαλονίκης) δεν είχε να πληρώσει 40 τόνους πετρέλαιο αξίας περίπου 50.000 ευρώ και έπρεπε να έρθει ο Τ.Σόρος να προσφέρει τα βουτηγμένα στο αίμα των εθνών λεφτά του για να ζεσταθούν τα παιδάκια. Ζήτησε από τον Λάτση, τον Βαρδινογιάννη ή τον Μελισσανίδη - για να περιοριστούμε στους πετρελαιάδες -, βοήθεια σε καύσιμα και του αρνήθηκαν;Όχι δεν ζήτησε, όπως δεν ζήτησε ούτε ο Γ.Μπουτάρης, και φυσικά ούτε ο δημαρχος της Νάουσας Τ.Καραμπατζός.
Αντίθετα ο Γ.Καμίνης είχε αρνηθεί το πετρέλαιο και τα συσίτια της Χρυσής Αυγής.Προφανώς η βοήθεια Ελλήνων προς Έλληνες για τον κύριο Καμίνη αποτελεί...ποινικό αδίκημα, ενώ το να λαμβάνει βοήθεια από τον "επικίνδυνο" κύριο Σόρος, χρηματοδότη εχθρών της χώρας, αλλά επίσης και διαβόητο έμπορο των εθνών, άνθρωπος που καταστρέφει οικονομίες κρατών, εν μία νυκτί, και παράγει "αερολεφτά" εκ του μηδενός χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει παραγωγή, είναι αποδεκτό.
Του φιλάμε το χέρι και παίρνουμε το ξεροκόμματο που μας πετά! Αλλά η βοήθεια Ελλήνων μας ενοχλεί!
Μόλις ο Τζόρτζ Σόρος προσέφερε μερικούς τόνους πετρέλαιο "για να ζεσταθούν τα παιδάκια" μιας χώρας που είχε ποντάρει και εξακολουθεί να ποντάρει στην εξαθλίωσή της, όπως κάνει με τα συνεχή στοιχήματά του υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, εκεί ο κύριος Καμίνης δεν είχε κανένα ηθικό και ιδεολογικό προβληματισμό στο να δεχτεί την βοήθεια του "αρπακτικού" των αγορών, και ενός εκ των μεγαλυτέρων υποστηρικτών των Σκοπιανών που ζητούν η Μακεδονία να ενταχθεί στο κρατικό τους μόρφωμα.
Τα ηθικά κωλύματα του προκύπτουν μόνο όταν πρόκειται για την Χρυσή Αυγή, ενώ για εκπροσώπους της Νέας Τάξης, εχθρούς του Έθνους, υποστηρικτές Παγκόσμιων Καθεστώτων (όπως τα φαντάζονται στο μυαλό τους), και καταστροφείς των απλών εργαζομένων (που είναι και αριστερής ιδεολογίας ο κύριος Καμίνης) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Ας δούμε τώρα τι είπε ο  Τάσος Καραμπατζός, ο δήμαρχος της Νάουσας. «Γνωρίζαμε πως έχει ήδη δοθεί πετρέλαιο στον Δήμο Θεσσαλονίκης και αποφασίσαμε να ζητήσουμε κι εμείς. Επικοινωνήσαμε και απευθύναμε ένα προφορικό αίτημα το οποίο ήδη εγκρίθηκε και αναμένουμε την προμήθεια 20 τόνων πετρελαίου. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η θερμοκρασία στη Νάουσα είναι -2 βαθμοί Κελσίου και τα καλοριφέρ του σχολείου ανάβουν μόνο δύο ώρες για να μην τελειώσει το πετρέλαιο. Κάποιοι από τους γονείς αντιδρούν και δεν αποδέχονται τη βοήθεια του ιδρύματος Open Society Foundation. Μιλούν για δημόσια σχολεία τα οποία δεν πρέπει να στηρίζονται σε χορηγίες ιδιωτών. Εγώ θα προχωρήσω κανονικά και αυτό οφείλω να κάνω για να βάλουμε πετρέλαιο και να ζεσταθούν τα παιδιά».
Ο συλλογισμός των γονέων είναι πολύ απλός: H εφορία και ο δήμος τους γδέρνουν ανηλεώς με τους φόρους και τα δημοτικά τέλη, και συνακόλουθα είναι υποχρεωμένοι εκ του νόμου να φροντίζουν την θέρμανση των σχοελείων. Οτιδήποτε άλλο είναι παραβίαση του νόμου. Εμείς πιστεύουμε ότι δημιουργούνται "τεχντητά" προβλήματα για να ανοίγουν κερκόπορτες στον Τ.Σόρος.
Εκτός από τους γονείς των παιδιών στη Νάουσα υπάρχουν και πολλοί άλλοι οι οποίοι διαφωνούν κάθετα με την οικονομική βοήθεια που επιδιώκει να προσφέρει ο μεγαλοεπενδυτής κ. Σόρος. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του δήμου, η πλειοψηφία αποδέχτηκε την κίνηση, με επιφύλαξη όμως λόγω της «φιλοσκοπιανής» του στάσης. Όπως αναφέρει ο κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης, «υπήρχε μια επιστολή από το ίδρυμα του Σόρος, στην οποία γινόταν λόγος για προσφορά πετρελαίου. Το συζητήσαμε στην επιτροπή όπου συμμετέχω και αποδεχτήκαμε τελικά να παραλάβουμε 90 τόνους για σχολεία και κάποια ιδρύματα. Η δική μου τοποθέτηση ήταν ότι ναι μεν δεχόμαστε την προσφορά, επισήμανα όμως ότι ο Σόρος έχει τοποθετηθεί στο θέμα των Σκοπίων με δυσμενή τρόπο για την Ελλάδα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Γιατί μέσα στο κείμενο του ιδρύματος, ότι σκοπός τους ήταν να διαμορφωθεί ένα δίκτυο ΜΚΟ στην Ελλάδα με στόχο ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης, με προβλημάτισε. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να υποκρύπτεται πίσω από αυτό. Είμαι γενικά κουμπωμένος με τον συγκεκριμένο χρηματιστή».

"Κουμπομένοι" αλλά δεν είχαν πρόβλημα στο τέλος να δεχτουν την "χορηγία" από τον εχθρό. Τους αγώνες του Τ.Σόρος υπέρ των "Μακεδόνων"-Σκοπιανών και κατά της Ελλάδας, δεν αρκεί μια εγκυκλοπαίδεια για να τους περιγράψει, αλλά ίσως αυτό είναι και το ολιγότερο (!) εν προκειμένω.

Γιατί όπου υπάρχε αναταραχή ή πρόκειται να ακολουθήσει αναταραχή σε οποιαδήποτε σημείο του πλανήτη, από την Μαλαισία, μέχρι την Λευκορωσία και την Γεωργία, από πίσω εμφανίζεται ο Τ.Σόρος.
Το ότι έρχεται τώρα και πετά ψίχουλα σε άψυχους δημάρχους-γατάκια αυτό αποτελεί πηγή ανησυχίας, όχι τόσο για αυτή καθ'εαυτή την πράξη, αλλά για το το επακολουθεί..
Οι γονείς της Νάουσας αποφάσισαν να αρνηθούν τη δωρεά, τονίζοντας ότι η λειτουργία των σχολείων είναι υποχρέωση του κράτους, το οποίο πρέπει να φροντίσει να λυθεί το πρόβλημα ενώ αναρωτιούνται και για το τι κρύβεται πίσω από την κίνηση αυτή του νεοταξίτη "αεριτζή", αλλά 'οπως είπαμε ο κ.δήμαρχος τους "συνδεσε κανονκά".
«Καταρχήν μας προκάλεσαν εύλογες υποψίες οι λόγοι για τους οποίος ο φιλάνθρωπος αυτός μεγιστάνας σκέφτηκε ξαφνικά το πρόβλημα των σχολείων της Νάουσας.  Δεν μας πείθει ότι η προσφορά του είναι ανιδιοτελής. Είμαστε βέβαιοι ότι από αυτή την ‘ευεργεσία’ ο κ. Σόρος αναμένει ανταλλάγματα και δεν θέλουμε τα σχολεία των παιδιών μας να μπουν σ’ αυτό το παιχνίδι» δήλωσε ο πρόεδρος των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Νάουσας, Μανώλης Γαλίτης.
«Πετρέλαιο θα μπορούσαμε να αγοράσουμε και μόνοι μας, με χρήματα των γονέων. Αλλά δεν είναι αυτός ο ρόλος των συλλόγων μας. Η λειτουργία των σχολείων είναι υποχρέωση του κράτους. Τι κοινωνία είμαστε αν δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε τα σχολεία μας; Γι’ αυτό εξηγούμε ότι δεν ζητήσαμε και δεν ζητάμε από κανέναν ελεημοσύνη. Απαιτούμε από το κράτος να διασφαλίζει τα δικαιώματα και τη μόρφωση των παιδιών μας και όλων των παιδιών» πρόσθεσε.
Να θυμηθούν οι αγαπητοί γονείς στις εκλογές που έρχονται την πράξη του δημάρχου, και να του δ'ωσουν την απάντηση που πρέπει.
Άνθρωποι σαν τον Τ.Σόρος ΠΑΝΤΟΤΕ ζητουν αντεθνικά ανταλάγματα. Και όταν τους δίνεις το χέρι για χειραψία, έρχεται και μια χειροπέδα που σε δένει μαζί τους και σε καθιστά υποτελή τους !
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: