Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

H Eλλαδα κινδυνευει τον ΕΣΧΑΤΟΝ κινδυνον. Ξυπνειστε Ελληνες.

                      ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ 

                 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ    




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η προσεχής απελευθέρωση της διακίνησης των Τούρκων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή η κατάργηση στης βίζας, θα σηματοδοτήσει την «ιστορική έφοδο» εκατομμυρίων Τούρκων στην ελληνική επικράτεια καθώς το ογκώδες πλεονάζων ανθρώπινο δυναμικό που συσσωρεύεται στην δυτική Τουρκία, σύμφωνα με τα τελευταία άκρως ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία, αναζητά απεγνωσμένα ζωτικό χώρο. Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με τα επίσημα τουρκικά στατιστικά στοιχεία οι περιοχές των ακτών του τουρκικού Αιγαίου παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια μια εκρηκτική πληθυσμιακή αύξηση η οποία ήδη έχει δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον για τα εκατομμύρια Τούρκων δίπλα στα ελληνικά νησιά. Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την μεγάλη ελληνική υπογεννητικότητα και στην σταδιακή εγκατάλειψη στην τύχη τους των νησιών του ανατολικού Αιγαίου χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και χωρίς επαγγελματική προοπτική, ανοίγουν ουσιαστικά τους ασκούς του Αιόλου για την εισβολή στην περιοχή του τουρκικού στοιχείου σε πρώτη φάση, ενώ η προοπτική είναι να επεκταθεί η τουρκική παρουσία ακόμα και στην κυρίως Ελλάδα σύμφωνα και με τα νεοοθωμανικά οράματα της Άγκυρας. Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης που θα πληγεί ανεπανόρθωτα από την κατάχρηση της βίζας για τους Τούρκους, με ολέθριες συνέπειες ακόμα και για την ίδια την ύπαρξη μας σαν  ελληνικός λαός. Όσον αφορά δε τους πανηγυρισμούς ότι η Τουρκία υπέγραψε την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών, θα γελάσει ο «κάθε πικραμένος» καθώς η ελευθερία πλέον διακίνησης χωρίς κανένα περιορισμό θα εξουδετερώσει ουσιαστικά αυτή την υπογραφή. Πολύ απλά όλοι οι μουσουλμάνοι θα «βαπτιστούν» Τούρκοι και θα μπαίνουν πλέον ελεύθερα στην χώρα μας. Τα τουρκικά νεοοθωμανικά οράματα υλοποιούνται σταδιακά με την  προδοτική αδιαφορία της ελληνικής κυβέρνησης για τις τύχες της πατρίδας μας και μάλιστα όλα αυτά θα συντελεστούν και επί ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την δραματική αυτή απειλή της τουρκικής πληθυσμιακής εισβολής,  καταδεικνύουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για τον πληθυσμό της δυτικής Τουρκίας, δηλαδή των περιοχών που βρίσκονται  απέναντι από τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι περιοχές αυτές της Τουρκίας παρουσιάζουν εκρηκτική πληθυσμιακή αύξηση αναμένεται στο άμεσο μέλλον να προκαλέσουν κυριολεκτικά μια ανθρώπινη πλημμυρίδα που θα ανατρέψει κάθε δημογραφική ισορροπία  και θα απειλήσει άμεσα την εθνική μας κυριαρχία. Έτσι σύμφωνα με τους φετινούς  πινάκες που δίνει το ίδιο το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, ο συνολικός πληθυσμός της Τουρκίας από 76 εκατομμύρια που είναι σήμερα το 2023 θα φτάσει τα 84.247.088. Ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης από 14 εκατομμύρια που είναι σήμερα το 2023 θα φτάσει τα 16.568.500. Ο πληθυσμός της Σμύρνης, του μεγαλύτερου τουρκικό λιμάνι στο Αιγαίο, από 4 εκατομμύρια που είναι σήμερα το 2013 θα φτάσει τα, 4.405.279. Ο πληθυσμός του Αϊδινίου που βρίσκεται στην περιοχή του Αιγαίου ανατολικά της Σμύρνης, το 2023 θα φτάσει το 1.062.288. Ο πληθυσμός της Μούγλας απέναντι από την Ρόδο, που πριν από λίγες δεκαετίες ήταν μια ασημή κωμόπολη, το 2023 θα φτάσεις στις 964.591. Ο πληθυσμός της Προύσας το 2023 θα φτάσει τα 3.073.486. Το Ντενιζλί, που είναι επίσης στην δυτική Τουρκία, το 2023 θα έχει πληθυσμό 1.001.981. Η Μαγνησία δίπλα από τις ακτές του Αιγαίου θα φτάσει το 2023 το 1.370.823. Το Κοτζαελί στην ασιατική ακτή της Κωνσταντινούπολης, θα έχει πληθυσμό 1.983.591.
Αυτή η καλπάζουσα δημογραφική ανάπτυξη της Τουρκίας είναι σίγουρο πως θα έχει σοβαρότατες πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και βέβαια ιδεολογικές επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή μας. Αρκεί να αναλογιστούμε πως οι μελετητές υπολογίζουν ότι  σε λίγα χρόνια  η Τουρκία θα έχει πληθυσμό περίπου 100 εκατομμυρίων,  με πλειοψηφία  κάτω των 25 ετών. Ένας πληθυσμός που θα αναζητάει «ζωτικούς» χώρους επιβίωσης. Η παραπάνω κατάσταση  σχετίζεται άμεσα και με τις εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και  εδώ ξεκινούν οι εκφραζόμενοι φόβοι πως αν η τουρκική οικονομία δεν επιτύχει ικανοποιητικούς ρυθμούς ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, οι νέοι της ή θα προσχωρήσουν μαζικά σε εξτρεμιστικά  κινήματα, ή θα γίνουν παράνομοι μετανάστες, ή θα πυκνώσουν τις τάξεις της τουρκικής τρομοκρατίας και μαφίας, ή τέλος θα επιδιώξουν να πάνε προς τα δυτικά. Εδώ έγκειται και ο μεγάλος κίνδυνος να υπάρξει μια τεράστια ροή προς την Ελλάδα που σε συνδυασμό με την αυξανομένη ροή των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών σίγουρα θα προκαλέσει εκρηκτικά προβλήματα με άμεση απειλή για την εθνική κυριαρχία της χώρας. Το άλλο βασικό αλλά και πολύ ανησυχητικό στοιχείο όλης αυτής της κατάστασης είναι ότι ο υπερπληθυσμός αυτός χρησιμοποιείται από την ηγετική μερίδα της Τουρκίας για την επεκτατική της πολιτική και για την προβολή αξιώσεων βάσει ιστορικών ανακριβειών σε γειτονικές της χώρες. Εδώ είναι και το επίμαχο σημείο που μας αφορά άμεσα και θα πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά σαν μια ακόμα εξ’ ανατολών πρόκληση που θα βρεθεί μπροστά μας και την οποία θα πρέπει, θέλουμε δεν θέλουμε, να την αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον. 
Με όλα αυτά αντιλαμβάνεται κάνεις το πόσο εγκληματική είναι η πολιτική των μνημονιακών κατοχικών κυβερνήσεων στην οικονομική και φορολογική αφαίμαξη που αποθαρρύνει τους Έλληνες από την τεκνοποίηση αυξάνοντας έτσι σε ανησυχητικό βαθμό την υπογεννητικότητα. Οι Έλληνες πλέον δεν γεννούν παιδιά και φτάσαμε στο έσχατο σημείο οι θάνατοι να είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις. Που θα πάει αυτή η εθνοκτόνο πολιτική κατά της οικογένειας που  καθίστα το κάθε παιδί και ένα επιπλέον φορολογήσιμο τεκμήριο; Αλήθεια, θα θελήσουμε να αυτοκτονήσουμε σαν λαός και σαν έθνος χωρίς να προβάλουμε καμία αντίσταση στην πληθυσμιακή έκρηξη που πλησιάζει σαν «τυφώνας» από τα ανατολικά μας σύνορα, διακόσια σχεδόν χρόνια μετά την επανάσταση του 1821;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: