Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ιταλία! Δικαστής επέβαλε πρόστιμο πάνω από 2.500 ευρώ σε Ιταλίδες επειδή φορούσαν μπικίνι σε παραλία όπου υπήρχαν μουσουλμάνοι.




Ιταλία, ναι, Ιταλία! Δικαστής επέβαλε πρόστιμο πάνω από 2.500 ευρώ σε τρεις Ιταλίδες επειδή φορούσαν μπικίνι σε παραλία όπου υπήρχαν μουσουλμάνοι τουρίστες.
From HEIL GAP (or mind the GAP)
Όχι δεν πρέπει να ανησυχούμε καθόλου για τον νόμο της σαρία στην δύση … η σαρία δεν ισχύει καθόλου για την δύση μας καθησυχάζει ο σαμαράς ο τσίπρας ο ανταρ-cia-ς και οι μουσουλμάνοι φίλοι τους.

Bandito il bikini... offende i musulmani
Όταν διαβάζουμε την είδηση του Nando Proietti, για μια στιγμή σκεφτήκαμε τα κλασικά βουβάλια της μουσουλμανικής αδελφότητας του Lugano στη νότια Ελβετία και τον Έλληνα συνεργάτη τους στο ellinikahoaxes …. και έτσι κάναμε μια λεπτομερή αναζήτηση. 

Όχι , δεν ήταν ένα αστείο, όλα ήταν απολύτως αληθινά .
Δικαστήριο της Μεσσήνης καταδίκασε τρία κορίτσια να καταβάλουν 2.582 ευρώ το κάθε ένα γιατί φορούσαν μπικίνι σε μια ιδιωτική παραλία πολύ γνωστού τουριστικού θέρετρου της Ταορμίνα (Taormina) , στην οποία υπήρχαν, μεταξύ των άλλων λουομένων και ορισμένες μουσουλμανικές οικογένειες από την Σαουδική Αραβία που ήρθαν για διακοπές στην Ιταλία .
Σε όλα αυτά , πρέπει να σημειωθεί ότι εάν υπάρχει κάποια Ιταλίδα που θα είχε την τρελή ιδέα της μετάβασης για διακοπές στη Σαουδική Αραβία …. Χμ, εκεί κυρίες μου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο , ή να καπνίζετε μπροστά στο κοινό, ή να εμφανίσετε ακάλυπτο το κεφάλι σας … διότι κινδυνεύετε να θεωρηθείτε πόρνες με τις γνωστές συνέπειες … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ

Αναρωτιέμαι γιατί οι ισλαμιστές μπορούν και επιβάλουν τις δικές τους παραδόσεις και τα έθιμα τους και στην Ευρώπη.
Η απάντηση είναι ότι οι μουσουλμάνοι έχουν λεφτά.
Οι μουσουλμάνοι τελικά μπορούν να επιβάλουν τα ήθη τους και στις δυτικές γυναίκες στη
Σαουδική Αραβία ... και στις δυτικές γυναίκες στην Ιταλία.
Και εφ 'όσον ευρωπαϊκά θέρετρα παραμένουν άπληστα για τα χρήματα των Σαουδαράβων και τα χρήματα από το Κατάρ, υποκύπτοντας στα αιτήματα των τρελών της ιδεολογία του Ισλάμ, οι περιπτώσεις αυτές θα συνεχιστούν.



Ως συνήθως, οι «σαλαμ αλεκομ» δεν θέλουν να ούτε να κινούνται στον πολιτισμό του 21ου αιώνα ούτε και να ενταχθούν στην ανθρώπινη φυλή, μάλλον απαιτούν να πάμε και εμείς πίσω - πολύ πίσω, και να υιοθετήσουμε την τρέλα τους,, τα παράλογα πιστεύω τους και τους διεστραμμένους τους κανόνες.

Αλλά φιλαράκια μου … από τη στιγμή που ζούμε σε μια διεφθαρμένη ήπειρο με τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους διεφθαρμένους δικαστικούς, τους διεφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους την διεφθαρμένη αστυνομία, τους διεφθαρμένους καθηγητές, τους διεφθαρμένους δασκάλους, τους διεφθαρμένους ηγέτες της τοπικής αυτοδιοίκησης …. και το διεφθαρμένο popolo …. πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να τα δούμε όλα ...
HEIL GAP (or mind the GAP)

Απόσπασμα από την απόφαση :  Για τους σκοπούς του ποινικού δικαίου θεωρουνται άσεμνες πράξεις και υποστηρίζει ότι, σύμφωνα με την κοινή λογική , προσβάλλουν τη σεμνότητα ( cp 725, 726 ) .Έτσι, το άσεμνο και το κοινό αίσθημα είναι αντίθετα στοιχεία , τα οποία υπάρχουν ακριβώς λόγω της αντίθεσής τους . Η ντροπή , αισθήματα ντροπής , αμηχανίας , απώθηση είναι χαρακτηριστικό του ατόμου , όταν , παρά τη θέλησή του , βρίσκει τον εαυτό του μπροστά από τα γεγονότα των άλλων ανθρώπων που δεν ανταποκρίνονται στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό τους. , και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του . Η σεμνότητα γίνεται κοινή λογική όταν μέλη ανθρώπινης κοινωνίας μοιράζεται την ίδια ευαισθησία προς το γυναικείο σώμα που σε μερικές ανατολικές κοινωνίες , αν δεν καλύπτεται πλήρως μπορεί να θεωρηθεί άσεμνο . Αυτό θα ήταν άσεμνο άσεμνης επίθεσης , όπως κατοχυρώνεται στο άρθρο 527 του Ποινικού Κώδικα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι είναι άσεμνο ότι η έννοια της κοινής ευπρέπειας όχι μόνο να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου μέσα σε μια δεδομένη κοινωνία .
Η κατανόηση αυτών των εννοιών αναφέρονται στην εξέταση του σώματος και της σεξουαλικότητας .Τα κορίτσια ήταν οι μόνες γυναίκες να χρησιμοποιήσουν ένα παρόμοιο κοστούμι και γνώριζαν ότι όλες οι γυναίκες της μουσουλμανικής πίστης φορώντας ένα μαγιό που καλύπτει πλήρως όλο το σώμα τους, συμπεριλαμβανομένων των χεριών και των ποδιών .
Ο ταξιδιωτικός πράκτορας στη Σαουδική Αραβία , ο Δρ Chokri Majouli είχε επίσης εξηγήσει ότι στον πολιτισμό τους , ένα παρόμοιο είδος ενδύματος είναι χαρακτηριστικό των γυναικών που ασκούν πορνεία σε ιδιωτικές κατοικίες.
Να καταδικάσουν σε € 2.582 , σύμφωνα με την. 15 , L. 24 Νοέμβρη του 1999 n . 468 και. 4 παραγραφο. 28, Αυγούστου, 2000 , n. 274 ( ΦΕΚ . 6, Οκτώβρη 2000 , 234 S.O. n . ) .


Λίθος Φωτός
Σχόλιο
ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Αυτή τήν ανικανότητα προωθούν στή Δύση διότι οδηγεί εύκολα στήν ομοφυλοφιλία. Διότι καί η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλική ανικανότης. Είναι Βακχικά φαινόμενα πού συνδέονται μέ τόν βιασμό καί τήν αρχαία λατρεία τής Εκάτης, όπου οι άνδρες ευνουχίζοντο σέ έκσταση. Αυτοί οι πολιτισμοί, δηλ. οι θρησκείες, δέν γνώρισαν ποτέ τους τό αρχέτυπο τού έρωτος πού οδηγεί στό Αγαθό. Σέ συνδυασμό μέ τόν φθόνο καθιστούν τόν άνθρωπο εν δυνάμει φονιά. Εναν δολοφόνο πού μπορεί νά ζήσει μόνο σέ πατριαρχικές κοινωνίες πού διέπονται από ομαδικό πνεύμα,αγελαίο. 

Η Δύση έχασε τό προσωπείο τού πολιτισμού πού είχε κατασκευάσει μιμούμενη τήν Ελληνική Παιδεία καί εγκατέλειψε επομένως καί τήν πολιτική τής αφομοιώσεως τών ξένων στόν πολιτισμό της καί τήν παροχή βοήθειας γιά τήν πραγματοποίησή της. 

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΤΟΥ. 

Ανίκανοι πλέον γιά μετοχή, πού ονομάζουμε σήμερα σχέση λόγω τού υποκειμένου καί είναι πολύ πιό εύθραυστη από τήν μετοχή τών αρχαίων, έχουμε παραδοθεί στήν κατοχή. 
ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ. ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ. ΤΟΥ ΑΛΙΕΝ. Αυτό είναι καί τό νόημα τού οικουμενισμού. 
Η ξενομανία. 
Ο άλλος είναι καλύτερος. 
Δυνατότερος.
Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: